İnternet
Trend

Exxen Fiyatları Ne Kadar?

Reklam

Exxen, Türkiye’nin dijital yayın platformlarından bir tanesidir. Türkiye’de buna benzer BluTV, PuhuTV ve Gain gibi platformlar varken dünya çapında ise NetFlix, Amazon Prime Video, Disney Plus vb. platformlar karşımıza çıkmaktadır. Yakın bir zamanda güncellenen exxen fiyatlarına gelin birlikte göz atalım.

Acun Medya’nın kuruculuğunu üstlendiği Exxen ilk yayınını 1 Ocak 2021 tarihinde yaptı. Açıklanan istatistiklere göre bugün 1 milyondan fazla kullanıcıya hizmet sundu. Özellikle Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi maçları Exxen üzerinden yayınlanmaya başladıktan sonra bu platforma yönelik ilgi daha çok arttı.

Exxen Fiyatları Ne Kadar?

Özellikle tuttuğu takımın Avrupa’daki maçlarını kaçırmak istemeyen taraftarlar Exxen fiyatları ne kadar merak ediyor. Şimdi Exxen paketlerine ilişkin detayları bilgilere ve fiyatlarına yer verelim.

Exxen Üyelik Paketleri Nedir?

Exxen Uyelik Paketleri

Exxen üyelik paketleri platforma özel dizi, film, belgesel ve diğer programların yayınlandığı abonelik türüdür. Exxen’e özel içerikler ve platformda gösterim hakkı bulunan yapımlar burada yayınlanır.

Avrupa maçları dışında Exxen’de ne var merak ediyorsanız Exxen üyelik paketlerinden bir tanesini satın alabilirsiniz. Şimdi bu paketlerden bir tanesini almak isteyenler için Exxen fiyatları ne kadar açıklayalım.

Reklam

Exxen Reklamlı Aylık Paket (Avrupa Maçları Yok)

Exxen reklamlı aylık paket, her ay yenilenen bir abonelik türüdür. Paketi satın aldıktan sonra 1 ay boyunca kesintisiz bir şekilde kullanabilirsiniz. Ancak bu paketi satın almadan önce dikkat etmeniz gereken en önemli özellik reklam gösterimleridir.

Diğer reklamlı internet videolarında olduğu gibi Exxen Reklamlı Aylık Paket ile izleyeceğiniz yapımlarda da sürekli olarak reklam videosu görmeye devam edersiniz. Taahhütlü değildir. Yani bu ay satın alıp kullandıktan sonra bir sonraki ayda iptal edebilir ve tekrar ücret ödemezsiniz. Paketin aylık abonelik ücreti 29,90 TL’dir.

Exxen Reklamlı Yıllık Paket (Avrupa Maçları Yok)

Genel yapı itibariyle yukarıdaki paketin aynısıdır. Bu paketin avantajı ödemenin yıllık yapılması nedeniyle aylık ücretin 24,92 TL’ye tekabül etmesidir. Dezavantajı ise bir yıllık ödemenin tek seferde yapılması nedeniyle dilediğiniz zaman iptal seçeneği olmamasıdır.

Bu yüzden Exxen’de bir yıl boyunca izleyeceğiniz içeriklerin bulunduğundan emin olduktan sonra Exxen Reklamlı Yıllık Paket hizmetini satın almalısınız. Bu pakete toplamda 299,04 TL ödemeniz gerekir.

Exxen Reklamsız Aylık Paket (Avrupa Maçları Yok)

Bu paket ile izleyeceğiniz içeriklerde reklam bulunmamaktadır. Tüm dizi, film, program, belgesel ve diğer yapımları reklamsız bir şekilde izleyebilirsiniz. Reklamlı aylık pakete göre dezavantajı 10 TL daha pahalı olmasıdır. Diğer özellikleri reklamlı aylık paketle aynıdır. Exxen reklamsız aylık paket kullanım ücreti 39,90 TL’dir.

Exxen Reklamsız Yıllık Paket (Avrupa Maçları Yok)

Ödeme yıllık yapıldığı için bu paket bir üsttekine göre daha ekonomiktir. Exxen reklamsız yıllık paket aylık ücreti 33,25 TL tutarındadır. 33,25 TL x 12 aylık ödeme şeklinde toplamda 399 TL ödemeniz gerekir.

Reklam

Exxenspor Reklamlı Aylık Üyelik Paketi (Avrupa Maçları Var)

Exxen Spor Paketi

Yukarıda anlattığımız Exxen Reklamlı Aylık Paketten tek farkı bu hizmette Avrupa maçlarının da yayınlanmasıdır. Aylık kullanım ücreti ise 69,80 TL’dir. Exxenspor reklamlı aylık üyelik paketini satın alarak takımınızın Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi müsabakalarını izleyebilirsiniz. Reklamlı Exxenspor üyelik modülünde yıllık ödeme seçeneği bulunmamaktadır.

Exxenspor Reklamsız Aylık Üyelik Paketi (Avrupa Maçları Var)

Bir üstteki paketin reklamsız hali olan bu Exxenspor Reklamsız Aylık Üyelik Paketinin aylık kullanım ücreti 79,80 TL’dir. Yine bu pakette de yıllık satın alma özelliği bulunmamaktadır.

Yukarıdaki exxen üyelik paketlerinden birine karar verdiyseniz bu adresten siteye ulaşabilir, programlar hakkında inceleme yapabilirsiniz. IP TV Nedir sorusuna basit bir şekilde cevap verdiğimiz yazımızı da okuyabilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

Exxen abonesi olmadan önce merak ettiğiniz soruları aşağıda bulabilirsiniz.

Exxen aboneliği taahhütlü müdür? İptal edilebilir mi?

Ödemeyi yıllık yapmadıysanız Exxen aboneliği taahhütlü değildir ve iptal edilebilir. Örneğin bir ay abone olup, Exxen’de izlemek istediklerinizin tamamını izledikten sonra paketinizi iptal edebilirsiniz.

Exxen paketi iptal edildikten sonra yeniden paket alınabilir mi?

Exxen’de izleyeceğiniz şeyler bitti ve paketinizi iptal ettiniz. Ancak aylar sonra izlediğiniz dizi, program ve diğer yapımların yeni bölümleri yayınlandı. Ya da yeni yapımlar Exxen’e katıldı. Böyle durumlarda iptal etmiş olduğunuz Exxen aboneliğini yeniden almak istiyorsunuz. Hiçbir sıkıntı yaşamadan Exxen aboneliğini tekrardan aktif hale getirebilirsiniz. Exxen abonelikleri dilediğiniz zaman iptal edilebilir yada dilediğiniz zaman tekrardan aktif hale getirilebilir.

Exxen hangi cihazlardan izlenir?

Exxen hizmeti bilgisayarlarda, telefonlarda, tabletlerde ve akıllı televizyonlarda izlenebilir. Ancak eski sistem uydu cihazlarınızda Exxen aboneliğinizde bulunan içerikleri izleyemezsiniz.

Exxen kullanırken Wifi’ye bağlanmak gerekir mi?

Exxen kullanırken Wifi’ye bağlanılması kesinlikle tavsiye edilir. Çünkü programda yer alan yapımlar yüksek MB boyutlarına sahip olduğundan sahip olduğunuz mobil veri paketini kısa süre içerisinde tüketecektir. Mobil veri nasıl kısıtlanır yazımıza https://www.androidegel.com/mobil-veri-nasil-kisitlanir-10698.html buradan ulaşabilirsiniz.

Exxen içerikleri dışarıda izlemek için kaydedilebilir mi?

Günümüzde dijital yayın platformları en çok uzun yol seyahatlerinde, misafirlikte ve tatilde kullanılmaktadır. Ancak gittiğimiz bu yerlerde internet bağlantısı bulunmayabilir. İnternet bağlantısının bulunmadığı durumlarda ise indirilebilir içerikler imdadımıza yetişmektedir.

Exxen’de her içerik indirilebilir değildir. Ancak indirilebilir içerikler de mevcuttur. Evinizden dışarıda Exxen kullanmaya ihtiyaç duyduğunuzda bu indirilebilir içerikleri telefonlarınıza yükleyebilirsiniz.

Exxen üyelik fiyatları, içeriklerin kalitesi hakkında neler düşünüyorsunuz? Acun Ilıcalı‘nın sahip olduğu exxen dizi ve filmleri dikkatinizi çekiyor mu? Aşağıdaki yorumlar kısmından bize yazın.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 3 Ortalama: 5]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu