AndroTablet

Farklı Bir Bakış; Xperia Z4 Tablet

Reklam

Tablet denilince akıllara hep kocaman boyutlu ve günlük hayatta kullanımı zor elektronik cihazlar gelmektedir. Bu bakış açısına farklı bir sunum katmak isteyen yetkililer Xperia Z4 Tablet’i satışa çıkarmak adına gün saymaktadırlar. Xperia Z4 Tablet günlük hayattan her kesime hitap edebilecek özelliklere sahip gibi durmaktadır.

Yazılımsal ve donanımsal açıdan birçok tablete göre daha kullanışlı ve kalitelidir. Kaba görünümlü tabletlerin yansıra Xperia Z4 Tablette alıcılarını ince bir tasarım beklemektedir. Bu tablette 10,1 inç büyüklüğünde ve çözünürlük açısından oldukça kaliteli bir ekran bulunmaktadır.

Cihaz işletim sistemi olarak Android 5,0 Lollipop sistemini kullanmaktadır. Kullanıcı kesime büyük olanaklar sunan Xperia Z4 Tablette 32 GB dâhili depolama alanı bulunmaktadır. Aynı zamanda 4 GB RAM’ de sistemin özellikleri arasında gösterilmektedir. Tabletin bir diğer özelliği ise 64 bit sekiz çekirdekli işlemcisi olmasıdır. Bu işlemci güç açısından oldukça başarılıdır.

Sony firmasının sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalara göre 3 Mart’ta Xperia Z4 Tablet ile ilgili bütün bilgiler alıcı kesime hitaben paylaşılacaktır. İnternet ortamında paylaşılan görüntülere göre tablet görsellik açısından Xperia Z3’e benzemektedir.

Dış kenar görünüşü olarak metal bir kenar yapısı alıcılarını beklemektedir. Cihazın paylaşılan özellikleri ve performansı ile gözde tabletler arasında yer alacağı düşünülmektedir. Tablet ihtiyacı olan bireylerinde Xperia Z4 Tablet’in çıkış gününü beklemeleri ve onun özelliklerini inceledikten sonra karar vermeleri tercih açısından daha yararlı olacaktır.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu