Samsung

Galaxy J4 Core Duyuruldu!

Reklam

Geçtiğimiz günlerde teknoloji dünyasında adını duymaya başladığımız Samsung’un ikinci Android Go modeli olan Galaxy J4 Core duyuruldu! Samsung’un yeni telefonunun özelliklerine ve fiyatına dair detaylar…

Güney Koreli teknoloji devinin başta Galaxy J2 Core ile girdiği Android Go platformundaki 2. cihazı Galaxy J4 Core oldu. Başlangıç seviyesindeki cihazlar için geliştirilen Android Go ile çalışan telefonun bütçe telefonu olmasını beklemek yerinde olur.

TELEFONUN ÖZELLİKLERİ

Android 8.1 Oreo işletim sisteminin başlangıç seviyesindeki cihazlar için geliştirdiği Android Go ile çalışan Galaxy J4 Core, 6 inç boyutunda, 1480 x 720p çözünürlük sunan bir ekrana sahip.

Snapdragon 430 olduğu ortaya atılan ancak ismi henüz açıklanmayan 1.4GHz hızındaki bir işlemciden güç alan cihazda 1GB RAM ve 16GB artırılabilir depolama alanı mevcut. Telefonun biri ön tarafında biri arka tarafında olmak üzere iki kamerası bulunuyor.

Arka tarafında 8 MP çözünürlüğünde bir kamera bulunduran Galaxy J4 Core, ön tarafında ise 5 MP çözünürlüğünde bir kamera bulunduruyor. 3.300 mAh bataryasından güç alan cihazın fiyatı ise henüz açıklanmadı.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu