Samsung

A101 Samsung Galaxy J4 Core Fiyatı Ne Kadar?

Reklam

A101 Samsung Galaxy J4 fiyatı ne kadar olacak? A101 Samsung Galaxy J4 Core fiyatı ve özellikleri ile ilgili tüm detaylar yazımızda. İşte A101 Samsung Galaxy J4 fiyatı ve özellikleri…

A101 Samsung Galaxy J4 Core’u satışa çıkarmasıyla birlikte müşterilerine sunduğu uygun fiyatlı akıllı telefon modellerine bir yenisini daha eklemiş oldu. J4 giriş seviyesinde bir cihaz. Ancak A101’de satılan akıllı telefon modelleri arasında yalnızca düşük özellikli cihazlar bulunmuyor. Daha yüksek seviyede bir akıllı telefon modellerinin satışa çıkarılmasını bekleyebilirsiniz.

A101’de Samsung Galaxy J4 Core Fiyatı Ne Kadar?

Yukarıda giriş seviyesinde olduğunu belirttiğimiz bu cihaz A101’de uygun bir fiyat etiketiyle satışa sunuluyor. 20 Aralık 2018 tarihinde satılacak olan bu telefonun fiyat etiketi 1.099 TL olarak açıklandı. Telefonum idare eder özelliklere sahip olsa benim için yeterli diyorsanız uygun fiyatlı bu telefonu satın alabilirsiniz.

Samsung Galaxy J4 Core Özellikleri Neler?

Galaxy J4 Core 6.0 inç büyüklüğünde geniş ekranıyla dikkat çekmeyi başarıyor. Ancak ekran her ne kadar büyük olsa da çözünürlüğü yalnızca 1280 x 720 çözünürlüğünde.

Gücünü Qualcomm Snapdragon 425 – 1.4 GHz işlemci modelinden alan bu telefonda kamera özellikleri 8MP arka ve 5MP ön kamera olarak karşımıza çıkıyor.

Reklam

Telefonun hafızasını yeterli bulmayanlar için 256GB kadar hafıza kartı desteğine yer verilmiş. Yerel depolama alanı 16GB olan bu telefonda batarya desteği ise 3300mAh.

Bir süredir uygun fiyat aralıklarında işimi görse yeter dediğiniz türden bir telefon almayı düşünüyorsanız 20 Aralık 2018 Perşembe günü A101’de satışa çıkacak olan bu telefonu değerlendirebilirsiniz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu