Samsung

Galaxy S10 Plus’ın tasarımı ortaya çıktı!

Reklam

Samsung’un beklenilen amiral gemisi Galaxy S10 Plus’ın tasarımı ortaya çıktı. Çift kamera deliğiyle karşımıza çıkan akıllı telefon arka tarafında dört kamera bulunduruyor.

Yeni amiral gemisinin ön tarafında 2, arka tarafında ise 4 kameraya yer veren Samsung, kullanıcılarına yepyeni bir akıllı telefon deneyimi sunacak.

Samsung’a yakınlığıyla bilinen kaynaklara göre 6.4 inç boyutlarında kavisli QHD ekranı olan telefonun sağ üst tarafında çift kamera deliği bulunuyor. Infinity-O adıyla bilinen bu tasarım sayesinde cihaz yüksek ekran – kasa oranlarına ulaşıyor. Akıllı telefonun arka tarafında ise yatay şekilde konumlandırılmış dörtlü kamera sistemi bulunuyor.

Parmak izi okuyucu ise sonunda S10 Plus’ın ekrandaki yerini alıyor. Alt kısımda hoparlör, USB Type C ile 3.5mm kulaklık girişi bulunan akıllı telefonun sağında güç butonu, solunda ise ses kontrolü ile Bixby butonları bulunuyor. SIM kart girişi de akıllı telefonun üst kısmına konumlandırılmış.

Galaxy S10 Plus’ın Özellikleri

Akıllı telefon pazarına göre Qualcomm’un Snapdragon 855 ile Samsung’un Exynos 9820 işlemcilerinden birini kullanacak olan akıllı telefon, 12GB RAM 1TB hafıza alanıyla müşterisini bekleyecek. 157 x 75.0 x 7.8mm boyutlarındaki model, kamera çıkıntısının olduğu konumda 1.2mm daha kalınlaşıyor.

Reklam

Ön tarafında 8 ve 5MP çözünürlüğündeki kameraların olduğu iddia edilen cihazın arka kameralarıyla ilgili rakamlar henüz net değil. 3.700 mAh bataryasından güç alacak olan Samsung’un yeni amiral gemisinin 6.2.2019 tarihindeki MWC 2019’da resmiyete kavuşması ve 1000$ fiyat seviyesinde global pazardaki yerini alması bekleniyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu