Huawei

Huawei P Smart 2019 Ortaya Çıktı!

Reklam

Huawei P Smart 2019 ortaya çıktı! Mate20 serisiyle teknoloji dünyasını sallayan Çinli şirketin, yeni akıllı telefonu Huawei P Smart 2019 için FCC sertifikasına başvurduğu belgeler ortaya çıktı çıktı.

 

Huawei P Smart 2019 Özellikleri

Akıllı telefon sektöründe her türden kullanıcıya hitap eden Çinli firmanın yeni bütçe dostu telefonu sızdırıldı. FCC sertifikasına başvuran cihazın 4 farklı versiyonla pazara çıkması bekleniyor.

Kamera ve batarya performansı bekleyen kullanıcılarla uygun fiyatla buluşması hedeflenen P Smart modelinde 3320 mAh büyüklüğünde batarya ile Çift SIM kart girişi olacak. 3GB RAM ile 32GB ve 64GB dahili depolama alanıyla donatılan telefon, tasarımıyla da gözleri üzerine çekecek gibi görünüyor.

Su damlası tarzında kamera çıkıntısı olan akıllı telefon, önceki modele göre büyük ekran gövde oranının yanı sıra çentikli bir ekranla karşımıza çıkacak. Huawei adına klasikleşmiş olan ekranın alt tarafındaki çıkıntı bu akıllı telefonda da değişmeyecek. Telefonun arka tarafında parmak izi sensörü ile çift kamera yer alacak. Cihaza dair tüm detaylar henüz ortaya çıkmasa da sızıntılarla birlikte cihaza ilişkin beklentiler şekillenmeye başladı.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu