Samsung

Galaxy S8 Plus’a daha çok ilgi var!

Reklam

Samsung’ un geçtiğimiz hafta bir etkinlik düzenleyerek tanıttığı ve ön siparişe açılan Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus amiral gemileri, Türkiye’ de kısa bir süre içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulacak. Ancak o zamana kadar kullanıcılar telefonların ön siparişlerini verebiliyorlar. Alınan ön sipariş raporlarına göre tüm dünyada Galaxy S8+ daha fazla ilgi çekmiş durumda ve Samsung bu nedenle üretim arttırma planları yapıyor. Tabii bu raporların bazen firmaların satış taktiği de olduğu düşünülebilir.

Telefonların teknik özelliklerine baktığımızda ise Samsung Galaxy S8, 5.8 inçlik bir ekran, Galaxy S8+ ise 6.2 inç boyutunda bir ekran var. Bu nedenle kullanıcıların tercihi daha büyük ekranlı olandan yana gibi görünüyor. Samsung’un topladığı rapora göre, şu an Galaxy S8+ ve Galaxy S8’in tercih oranları yüzde 60’a yüzde 40 şeklinde. Bu da Samsung’u, Galaxy S8+ modelini üretimini arttırmaya itiyor.

Detaylara göre Galaxy S8+’ın daha fazla tercih edilmesinin sebebi kuşkusuz yalnızca ekranının daha büyük olması değil. Bununla beraber daha büyük bir batarya taşıması. Bilindiği gibi Galaxy S8‘de 3000 mAh kapasitesinde bir batarya varken, Galaxy S8+ modelinde 3500 mAh batarya yer alıyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Nadir

Akıllı telefon konularına oldukça ilgili olan yazarımız, AndroideGeL Teknoloji Haber sitesi için yazıyor...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu