Uygulama

Google Duo, Google’ın Görüntülü Sohbet Uygulaması Yayınlandı

Reklam

Google Duo isimli yeni sohbet uygulamasının Play Store’a sunulmak üzere üzerinde çalışmalar yapıldığını biliyorduk. 3 ay öncesinde Google’ın düzenlemiş olduğu I/O etkinliği esnasında adı ortaya çıkan Google Duo uygulamasının hazırlık süreci bitti ve şimdi tüm dünya geneline sunuldu. Ancak Türkiye’de dahil olmak üzere bazı ülkelerde direkt olarak indirilemiyor. Bu durumda uygulamanın telefona indirilebilir olduğu tarihi öğrenmek için Play Store’a giriyor ve ön kayıt yaptırıyorsunuz. Şimdi gelelim Google Duo isimli yeni sohbet uygulamasının birkaç özelliğine…

Google Duo, Google’ın Görüntülü Sohbet Uygulaması Yayınlandı

Boğucu nitelikte sosyal medya uygulamalarından ve diğer görüntülü görüşme araçlarından sıkıldığınızı düşünüyorsanız bu konuda sizin için Google Duo uygulaması iyi bir alternatif olabilir. Kullanım ara yüzü oldukça sade ve basit tutulmuş Google Duo uygulamasına giriş yaptığınız an içerisinde sahip olduğunuz tüm arkadaşlarınızla anında eş zamanlı olarak görüntülü konuşma yapabilirsiniz.

Google Duo, Google’ın Görüntülü Sohbet Uygulaması Yayınlandı

Uygulamada oldukça dikkat çeken bir diğer özellik ise arama yapan kişinin direkt olarak görülmesi. Diyelim ki arkadaşınız sizi aradı, ancak yaptığı çağrıyı reddettiniz. Aramayı reddetmenize rağmen çağrı yaptığı süreç içerisinde onun görüntüsünü uygulama ekranında görüyorsunuz.

Google Duo – Google Play indirme linki

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu