Teknoloji Haberleri

Google Play Movies Türkiye’de Kullanıma Açıldı!

Reklam

Kullanıcılara yasal bir şekilde film izleme, satın alma ve kiralama imkanı sunan Google Play Movies (Film) ülkemizde kullanıma açıldı. Bir süredir beklenen yeni platformda yeni filmlerden ve klasiklerden oluşan bir arşiv mevcut.Filmler SD veya HD kalitesinde izlenebiliyor. Üstelik bir cihazda başlanılan filme başka bir cihazda devam edilebiliyor. İzledikleri film üzerinde ses ayarı, ileri/geri sarma ve durdurma gibi her türlü kontrolü rahatlıkla gerçekleştirebilen Google Play Movies kullanıcıları, ayrıca filmin herhangi bir anında ekrana dokunarak oyuncuların biyografileri, filmleri gibi bilgilerin ve film müziklerinin yer aldığı bilgi kartlarına göz atabiliyor.

Google Play Fimler Turkiyede

Ödeme nasıl yapılıyor?
İzledikleri film üzerinde ses ayarı, ileri/geri sarma ve durdurma gibi her türlü kontrolü gerçekleştirebilen Google Play Filmler kullanıcıları, ayrıca filmin herhangi bir anında ekrana dokunarak oyuncuların biyografileri, filmleri gibi bilgilerin ve film müziklerinin yer aldığı bilgi kartlarına göz atabiliyor.

En Çok Satanlar, Yeni Çıkanlar, Türler, Türk Filmleri ve Stüdyolar gibi kategorilerden sunulan filmleri kiralamak veya satın almak istediğinizde, Google Play’e kayıtlı ödeme yönteminiz kullanılıyor. Kredi kartı ve banka kartının yanısıra Google Play hediye kartı ve promosyon kodu veya operatörünüzün faturasına yansıtılarak ödeme gerçekleştirilebiliyor.

Uygulamayı buradan indirin, deneyin!

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu