Giyilebilir TeknolojiTeknoloji Haberleri

Google’nin Unutulmaz Projesi Google Glass Yeniden Dönüyor

Reklam

Google’nin Unutulmaz Projesi Google Glass Yeniden Dönüyor. Google yıllarca önce Google Glass isimli projesini teknolojik verilerin gelişmesi ile birlikte yeniden gündeme getiriyor. Gelişen teknolojiye paralel olarak gelişen Google Glass gelişmiş tasarımları ile birlikte yeniden hizmet vermek için gün sayıyor.

Google tarafından 2013 yılında Google Glass’ın tanıtıldığı zaman sunulacak hizmetler anlamında şartlar çok uygun değildi. Bu nedenle Google Glass beklenenin gerisinde kaldı. Ancak şimdi şartlar değişti ve teknolojinin gelişmesi ile birlikte Google Glass bir ihtiyaç haline geldi.

Google, Google Glass için giyilebilir teknolojinin gelişme göstermesine bağlı olarak bu konuda Google Glass için deneyim elde etmek isteyen kullanıcıların geri dönüşümleri ile birlikte Google Glass’ın etkili olabileceğine kanaat getirerek yeniden piyasaya çıkması için karar almış durumda.

Google Glass Neden İlgi Görmedi?

Google Glass ilk çıktığı zamanlarda birçok kullanıcı tarafından kötü bir giyilebilir alternatif olarak algılandı.

Google Glass kullanabilecek hemen hemen herkesin kendilerine ait daha kaliteli bir kameraya sahip telefonların mevcut olduğu ve aynı zamanda hükümet ve devletlerin kişileri takip edeceği, takılan kameraların ise göze hoş gelmeyen özelliklerde olduğu düşünceleri sık olarak vurgulandı.

Tüm bunların yanı sıra Andorid sistemlerinin de Google Glass konusunda yeterli teknik destek vermediği de bilinen bir gerçek olarak dikkat çekiyor.Googlenin Unutulmaz Projesi Google Glass Yeniden Donmuyor

Reklam

Google Glass’ın Tutulabileceğinin Nedenleri

Artık Google Glass zamanı gelmiş gibi görünüyor. Google’ın kullanıcı yorumlarını ve geri bildirimlerini dikkate alması, teknolojik gelişmelerin Google Glass için uygun seviyeye gelmiş olması ve Google’ın Google Glass için yeni ve farklı tasarımlar ortaya koyması nedeni ile Google Glass’ın yeniden piyasa ile buluşması ile birlikte tutulacağı yönünde kesin kanaatler söz konusu.

Yakın zamanda Google, Google Glass’ı piyasaya süreceğini açıkladı.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu