Htc

HTC Bolt Duyuruldu!

Reklam

Teknoloji firması HTC, yeni akıllı telefonu Bolt modelini resmen tanıttı. Sprint operatörüne özel bir akıllı cihaz durumundaki HTC Bolt, bu nedenle öncelikli olarak Türkiye’ de satışa çıkarılmayacak. Biz yine de sizlere bu yeni akıllı cihazı yani HTC Bolt özelliklerini yazımızda toplayarak paylaştık.

HTC Bolt Teknik Özellikleri

HTC 10 tasarım anlayışına uygun şekilde tasarlanan fakat ondan biraz daha büyük ekran sahip bir akıllı telefon olan HTC Bolt, USB Type-C bağlantı noktasıyla geliyor. Tıpkı iPhone 7′ deki gibi HTC Bolt da kulaklık girişi bulunmuyor. IP57 sertifikasına sahip telefon, suya ve toza dayanıklı.

5.5 inç boyutlu ekranda Super LCD 3 panel kullanan cihaz 2560 x 1440 çözünürlük sunuyor. Ayrıca ekran, Corning Gorillla Glass 5 ile çizilmelere ve darbelere karşı korunuyor.

Htc Bolt
Htc Bolt

Gücünü Snapdragon 810 işlemcisinden alan HTC Bolt, bu işlemcinin yanı sıra telefonda 3 GB RAM, 32 GB dahili depolama alanı, microSD kart desteği ve 3200 mAh batarya yer alıyor.

F/2.0 diyafram değerine sahip OIS destekli 16 MP arka kamera ile gelen HTC Bolt, 4K ve 120 FPS slow-motion videolar çekebiliyor. Ön tarafta ise 8 MP’lik selfie kamerası yer alıyor.

Son olarak HTC Bolt’un direkt olarak kutudan Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle çıktığını da belirtelim.

Reklam

Sprint operatörü ile birlikte 599$ fiyat etiketine sahip HTC Bolt’a aylık ödeme planıyla da sahip olunabiliyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu