Htc

HTC One X9 duyuruldu, işte tüm detaylar

Reklam

Akıllı telefon üreticisi HTC beklenen açıklamayı yaparak HTC One X9 adlı yeni telefonunu duyurdu. Orta segment seviyesinde yer almasına rağmen One X9 bazı teknik özellikleri dikkatleri şimdiden üstüne toplamayı başardı.

HTC One X9 ekran özelliklerine baktığımızda ise 5,5 inç 1080p ile karşılaşıyoruz. İşlemci gücü olarak 8 çekirdekli, 2,2 GHz 64 Helio X10 ön plana çıkıyor. PowerVR G6200 grafik işlemci kullanılan HTC One X9‘ da ayrıca 3 GB Ram bahsedilen bir diğer teknik ayrıntı.

32 GB depolama alanı kullanılan telefonda kapasite microSD kart ile 2 TB’a kadar artırılabiliyor. Bununla birlikte çift sim kart özelliği bulunan Htc One X9, 13 megapiksel arka kamera kullanılmış. Kamera özelliklerine detaylı olarak baktığımızda ise çift tonlu led flaş, arka aydınlatma sensörü, optik görüntü sabitleme ve 4K video kayıt gibi orta segment telefonlarda görmeyi alışık olmadığımız özellikleri yer alıyor. Ön kamera da ise 24,7 milimetre lens kullanılmış,1080p video kayıt özelliği ile dikkat çekiyor.

HTC One X9′ un diğer teknik özellikleri ise;

  • Dolby audio destekli çift BoomSound hoparlör
  • 7,99 milimetre kalınlık,
  • 173 gram,
  • 3.000 mAh batarya,
  • 4G, Wi-Fi a/b/g/n/ac,
  • Bluetooth 4.1,
  • GPS + GLONASS

Yakın zamanda 379 dolar fiyat etiketiyle Çin’de kısa süre içerisinde satışa sunulması beklenen HTC One X9 dünya geneli için çıkış tarihi firma tarafından henüz paylaşılmadı.

Android versiyonu hakkında HTC henüz bir bilgi vermemiş olsa da yüksek ihtimalle Android 6 Marshmallow ile gelmesi bekleniyor.

Reklam

HTC One X9 ile ilgili yeni bilgiler geldikçe sizler ile paylaşacağız.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu