Htc

HTC’nin Yeni Akıllı Telefonu A16 Hakkında Bilgiler

Reklam

HTC firması yakın zamanda tanıtımını yapacağı One M10 akıllı telefonu ile yükselişe geçmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen One M10 tanıtımının MWC 2016 etkinliğinde tanıtılmayacağını daha önceki haberlerimizde sizlerle paylaşmıştık. Samsung Galaxy S7 ve LG G5 gibi önemli telefonların öncelikle tanıtılmasını bekleme politikası güden HTC, One M10 için piyasanın daha durgun olduğu bir zamanı kolluyor.

HTC yeni akıllı telefonu One M10 için tanıtım tarihini 11 Nisan olarak belirlemiş durumda.

Fakat bu durum, HTC’ nin Mobil Dünya Kongresi 2016 etkinliğini boş geçeceği anlamına gelmiyor. Sızıntıları ile meşhur olan  ve daha öncede haberlerini paylaştığımız @evleaks kullanıcısı, HTC’nin yeni telefonu A16’yı etkinlik öncesi takipçileri ile paylaştı. Hakkında şu an için fazla bir bilgimizin olmadığı telefon, muhtemelen tanıtımının ardından Desire ailesine katılacak.

Htc'Nin Yeni Telefonu A16 Sızdırıldı!

Tasarım olarak pek çok farklı renk seçeneklerine sahip olan A16, çift hoparlörü, renklendirilmiş güç tuşu ve arka kısmında ortadan kaldırılmış anten çizgileri ile dikkat çekmekte. HTC, yeni telefonu A16’yı Mart ayında satışa sunmayı planlıyor. Bazı Tayvan merkezli kaynaklara göre telefonun 150 dolar civarında bir etiket fiyatına sahip olacağı söylenmekte. Bu da A16’nın giriş seviyesi bir cihaz olarak karşımıza çıkacağı anlamına geliyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu