Huawei

Huawei Firması, Hızlı Telefon Tamiri Garantisini Hedefliyor!

Reklam

Huawei firması, Türkiye pazarında satışa sunduğu telefonlara 2 yıllık servis garantisi veriyordu. Ancak bu hizmetin yeteri kadar hızlı olmadığını düşünen Huawei, vermiş olduğu hizmeti daha kaliteli hale getirerek müşteriye hızlı telefon servisi hizmeti sunmayı hedefliyor.

Böylece Honor servislerinin garantisi kayda değer bir artış yaşamış olacak.

Huawei telefona sahip ve servis hizmetine ihtiyaç duyuyorsanız 444 0688’i arayarak Huawei servisine ulaşabilirsiniz. Bu servis hattından kayıt açtıktan sonra iki seçeneğiniz bulunuyor. İlk seçenek telefonu kendi elinizle teslim etmek.

Kendiniz teslim etmeniz durumunda 1 saat içerisinde telefonun onarılma garantisi var. Eğer bu hizmeti kargo ile talep ediyorsanız, onarılma garantisi 24 saate çıkıyor. Normal servislerin 15-20 iş gününe kadar uzayabildiğini düşünecek olursak, Huawei‘ nin bu konuda çığır açan bir hizmet sunmayı hedeflediğini söyleyebiliriz.

Servis hizmeti şimdilik İstanbul ve Ankara illerinde olacak. Ancak ileriye dönük bir servis büyütme çalışması gerçekleşecek mi ona dair elimize ulaşmış bir bilgi yok.

Ancak talep ve ihtiyaç artışına göre servis konumlarında değişiklik görülme olasılığı da bulunmaktadır.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir Yorum

  1. kesinlikle başarılı bir girişim ancak bu konuda çıtayı allahu ekber dağlarına yükselten bir firma var ise o da ceptetamir.com dur arıyorsunuz geliyorlar her neredeyseniz gözlerinizin önünde tamir edip gidiyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu