Huawei

Huawei’den Bomba Telefon Hamlesi Huawei P9 fiyatı

Reklam

Huawei 6GB RAM özelliğine sahip P9 ile sahneye çıkıyor. Huawei P9 fiyatı ne kadar olacak? Huawei P9 özellikleri inceleme, Huawei P9 tasarımı nasıl?

Dev teknoloji firmaları arasında yer alan Huawei 6GB RAM özelliği taşıyan P9 akıllı telefon modeliyle birlikte tekrar sahneye çıkmayı planlıyor. Bu telefon 2016 yılında satış listelerini alt üst edecek gibi gözüküyor. Ortaya atılan önemli bir iddiaya göre Huawei P9 6GB RAM’li bir telefon olacak. Üstelik bu iddianın doğru olması durumunda dünyanın ilk 6GB RAM’li telefonu statüsüne sahip olacak.

Huawei tarafından yapılan bu hamlenin diğer telefon üreticileri içinde ilham kaynağı olması gerektiğini düşünüyoruz.

RAM dışında Huawei P9’un teknik özellikleriyle ilgili bazı iddialarda basın kaynaklarında yer alıyor. Bu iddialara göre; ekran genişliği 5.2 inç, çözünürlükse 2560×1440 olacak. Huawei P9 akıllı telefon modelinin Kirin 950 yonga setiyle kutusundan çıkması bekleniyor.

En önemli iddialardan biriyse P9’un kendisini daha güçlü gösterecek çift arka kamera özelliğine sahip olacağı yönünde. Eğer sızan iddialar doğruysa 6GB RAM ve çift arka kamera özellikleriyle birlikte Huawei P9 2016’nın vazgeçilmezlerinden olacak.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu