Huawei

Huawei Honor 10 GT’ yi duyurdu!

Reklam

Daha önceki Huawei haberlerimizde söylediğimiz gibi Türk akıllı telefon kullanıcıları bu markaya çok alıştı ve güveniyor. Çıkarttığı telefonlarla fiyat / performans ve amiral gemi üst seviye segment pazarda hatırı sayılı bir yere konumlanan Huawei şimdi de müthiş özellikleri olan Huawei Honor 10 GT’ yi duyurdu!

Huawei’nin son ve güçlü hamlesi Honor 10 modeline dair oldu. Huawei, Honor 10’un 8GB RAM ve GPU Turbo versiyonu ile performansı performans katan yeni modelini duyurdu.

Peki Honor 10 GT nasıl bir telefon?

Uzakdoğulu ve bir zamanların teknoloji denince burun kıvrılan ülkesi olan Çin’in en büyük telefon üreticileri arasında olan Huawei, Honor ismiyle çıkardığı akıllı telefonlarla büyük ilgi uyandırmayı başarmıştı. Honor’un sahip olduğu özellikler dışında şirketin modele gösterdiği özen ve ilgi de bambaşka bir seviye oluşturmak konusunda yardımcı olmuştu.

Mayıs ayında tanıtılmasıyla dikkatleri üzerinde toplayan Honor 10, oluşturduğu atmosfer açısından ‘başarılı’ olarak nitelendirilebilse de firma bunu yeterli bulamamış olacak ki ‘maksimum performans’ mottosuyla Huawei Honor 10 GT çalışmalarını başlattı ve duyurusunu da yayınladı.

8GB RAM, GPU Turbo ve tripodsuz gece modu özellikleriyle piyasaya damga vurabileceği izlenimini fazlasıyla oluşturan cihaz, özellikleri açısından da iddialı bir durumda.

Huawei Honor 10 GT Teknik Özellikleri Nasıl?

Huawei Honor 10 Gt’ Yi Duyurdu!

Reklam

Huawei’nin yeni performans cihazı Honor 10 GT, Kirin 970 işlemcisinden güç alıyor. Bu işlemciyle birlikte performans noktasındaki kusurları bir anda kapatmayı başaran cihaz, GPU Turbo geliştirmesiyle birlikte %30 daha düşük güç tüketimi ile %60 daha yüksek performans sunmayı biliyor.

Bunun dışında Mali-G72 MP12, yeni Honor 10 GT’nin Huawei P20 ve P20 Pro kalitesinde gece fotoğrafları ortaya çıkarmayı başarıyor.

Bu sayede de Huawei, Honor 10’un kamerasını bile değiştirmeden daha başarılı bir kamera ortaya koymayı başarmış oluyor.

Huawei Honor 10 GT teknik özellikleri

İşlemci: Huawei Kirin 970
RAM: 8GB
Depolama: 64GB/128GB
Ekran: 5.84 inç 19:9 Full HD+ LCD
Arka Kamera: 16MP RGB + 24MP Monokrom
Ön Kamera: 24MP f/2.0
Batarya: 3400mAh, 5V / 4.5A süper hızlı şarj desteği
İşletim Sistemi: Android 8.1 Oreo

Huawei Honor 10 GT ne zaman satışa çıkacak? Fiyatı cep yakacak mı?

Yeni Huawei Honor 10 GT, dünya genelinde 24 Temmuz’dan itibaren satışa sunulacak. Ayrıca Honor 10’un yazılım güncellemesi henüz beta aşamasında ancak 15 Temmuz’a kadar yazılım güncellemesinin ya yayınlanması bekleniyor.

Huawei Honor 10, 390 dolar (1800 TL) fiyat etiketi ile satışa çıkmıştı. 8GB RAM’li Honor 10 GT’nin bir seviye daha pahalı olarak satışa çıkacağına kesin gözüyle bakılıyor. Ülkemizdeki kur dengesini göz önüne alırsak yaklaşık 2.500 TL civarında bir bütçe ayırmanız gerekiyor.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu