Sosyal Medya
Trend

İnstagram PP Büyütme Nasıl Yapılır?

Reklam

Günlük hayatımızın en popüler mecralarından biri olan İnstagram, farklı özellikleri ile ön plandadır. Gizlilik ve güvenlik bunlardan bir tanesi. Özellikle hesabını takip etmediği kişilere gizleme vb. özellikler, kullanıcıların güvenliğini sağlayacaktır. Ancak bazen sizi takip eden birinin tam olarak kim olduğunu anlayamazsınız. Bu durumda profil resmine bakmanız gerekir. Hesap gizli olduğu için de buna bakamazsınız. İşte bu durumda İnstagram profil fotoğrafı büyütme nasıl yapılır? sorusu devreye girer. Peki, İnstagram PP büyütme mümkün mü? Elbette. Şimdi size içeriğimizde tüm bu detaylardan bahsedeceğiz.

İnstagram PP Büyütme Yöntemleri ile PP Nasıl Büyütülür?

Bizi takip eden ya da bizim takip etmek istediğimiz bir kişi hakkında, profilindeki bilgilerden yeterince bilgi edinemiyorsak, bu durumda profil fotoğrafı devreye girer. O da ne yazık ki oldukça küçük boyutta ve fotoğrafta kimin olduğunu çıkarmak bile güç. Ekran görüntüsü alarak, yakınlaştırmak ya da kırpmak akla gelse de bu durumda çözünürlük çok düşer ve fotoğrafı tam anlamıyla görmeniz mümkün olmaz. O halde ne yapmak gerekir? İnstagram profil fotoğrafı büyütme yöntemleri tam bir avantaj. İnstagram PP büyütme sitesi ve uygulaması bu yöntemlerden bazıları. Şimdi size tüm bu yöntemlerden bahsedeceğiz.

İnstagram PP Büyütme Sitesi

Izumm Nasıl Kullanılır?

Herhangi bir uygulamayı ya da programı cihazınıza yüklemenize gerek kalmadan İnstagram profil resmi büyütme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için pek çok farklı site bulunuyor. Aşağıdaki adımları uygulayarak, bu şekilde PP büyütme işlemini rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

  • Adım: Izuum isimli web sitesine giriş yapın.
  • Adım: “Arama” bölümünden profil resmini görmek istediğiniz kullanıcı adını girin. “Search Profile Now” isimli butona tıklayarak profil resmini açın.
  • Adım: İlgili aramayı gerçekleştirdikten sonra İnstagram PP büyütme HD olarak karşınıza çıkacaktır.
  • Adım: Tüm bu işlemler sonrasında dilerseniz “Download Now” butonuna tıklayarak resmi indirebilirsiniz.

Tarayıcıdan İnstagram profil resmini uygulamasız görmek bu kadar kolay. Bunun yanında iOS ya da Android cihazlara uygulama indirerek de profil resmini görme şansını yakalayabilirsiniz.

İnstagram profil fotoğrafı büyütme Uygulaması – iOS ve Android İçin

Uygulama kullanarak İnstagram’da gizli olan profil resmini rahatlıkla görebilirsiniz. Bunun için her iki işletim sistemine uygun pek çok uygulama var. Ayrıca instagram gizli hesap görme için de çeşitli uygulamalar bulunuyor. Bunun için içeriğimizi ziyaret edebilirsiniz. Şimdi size PP büyütme ile ilgili işlemleri adım adım anlatarak rehberlik edelim.

  • Adım: iOS ya da Android için uygun olan programı cihazınıza indirin.
  • Adım: “Kullanıcı Adı Arama” bölümüne profil resmini görmek istediğiniz kullanıcı adını girin.
  • Adım: Arama sonucunda profil resmine tıklayarak büyütme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca büyüttüğünüz resmi indirerek cihazınıza kaydetme şansına da sahipsiniz.

Yukarıdaki adımları gerçekleştirerek, kolaylıkla İnstagram profil fotoğrafı büyütme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu tür işlemler herhangi bir İnstagram kullanıcı girişi istemediği için rahatlıkla kullanabilir, kendinizi güvende hissedebilirsiniz.

Reklam

İnstagram Profil Resmi Büyütme Uygulaması – Zoomie

Zoomie – Android uygulaması ile Instagram profil fotoğraflarını HD kalitede görüntülemek çok kolay. Ayrıca tüm fotoğrafları ve videoları Instagram ve IGTV üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Hikayeleri tam kalitede izleyebilirsiniz. Instagram videolarını görüntüleyecek ve profil fotoğrafların HD büyütecek bir uygulama mı arıyorsunuz? Zoomie bu konuda size yardımcı olabilir.

Zoomie Instagram için bir Fotoğraf & Video görüntüleme ve Repost uygulamasıdır ve tüm Instagram hikayelerini, fotoğraflarını ve videolarını birkaç basit adımda görüntülemenize yardımcı olur. Ayrıca uygulama ücretsizdir. Uygulamayı Android için buradan indirebilirsiniz.

Zoomie Uygulaması Nasıl kullanılır? İnstagram PP Büyütme Uygulamalı Nasıl Yapılır?

İnstagram’dan fotoğraf ve video görüntülemenin ve repostlamanın iki yolu bulunuyor.

  • Profilleri ve hashtagleri aramak için Zoomie’nin en üstünde bulunan gelişmiş arama kutucuğunu kullanın. Kullancıyı adıyla veya ad & soyad ile arama yapabilirsiniz. Eğer bir #hashtag ile ilgili gönderilmiş fotoğrafları ve videoları görüntülemek istiyorsanız, aradığınız kelimenin başına bir # işareti koyun.
  • Zoomie arkada çalışırken, Instagram uygulamasını açın ve bir profilin bağlantısını sağ üstteki üç nokta menüsünden kopyalayın. Ayrıca büyütmek ve repostlamak istediğiniz fotoğrafların ve videoların bağlantılarını da kopyalayabilirsiniz. Bu işlem Zoomie’ye tetikleyecek ve ekranınıza fotoğrafın veya videonun HD versiyonunu barındıran bir baloncuk eklenecektir.
Zoomie Android Uygulaması Nasıl Kullanılır?

Zoomie Uygulamasının Özellikleri

  • İnstagram ve IGTV için harika bir fotoğraf ve video görüntüleyici. Kolay bir şekilde Insta PP büyütme
  • Kolayca hikayeleri görüntüleme.
  • Instagram hikayelerini, fotoğraflarını ve videolarını yüksek kalitede görüntüleyin.
  • HD fotoğraflar için ödeme yapmayın. Instagram’da bulunan en kalite sürümü görüntüleriz.
  • Videoları çevrimdışı izlemek için yerleşik video oynatıcısı.
  • Fotoğraflar ve videoları görüntülemek için uygulama içi albüm.
  • İşlemi kolaylaştırmak için bağlantı kopyalama özelliği.
  • Fotoğrafları ve videoları görüntülemek için sizi uygulama değiştirmekten koruyan gelişmiş baloncuk hizmeti.
  • Ufak APK boyutu.
Göz Atın:  İnstagram Hesap Silme Kapatma Nasıl Yapılır?

Sıkça Sorulan Sorular

İnstagram PP Büyütme Yapınca Bildirim Gider Mi?

Hayır. Kullanıcı girişini gerektiren işlem olmadığı için herhangi bir bildirim gitmeyecektir. Ayrıca kullanıcı girişi gerektiren uygulamalarda PP büyütme yaparsanız da bildirim gitmesi söz konusu olmayacaktır.

İnstagram Profil Fotoğrafına Nasıl Bakılır?

Bizi takip etmeyen ya da takip isteği gönderen insanların kim olduklarını daha rahat anlamak için profil fotoğraflarını görmemiz gerekir. Bu durumda belirli siteler ve uygulamalar buna imkan verir. Bu adımlar ile rahatlıkla hesabı gizli olan kişilerin profil fotoğraflarını görebilirsiniz.

Reklam

İnstagram PP İndirme Nasıl Yapılır?

Profil resimlerini büyütmek için pek çok uygulama ve internet sitesi var. Bu siteler güvenlik konusunda herhangi bir problem de yaşatmıyor. Ayrıca bu sitelerden profil resimlerini görüntülemekle beraber indirme şansına da sahip olabilirsiniz. Bu işlemleri kolayca yapabilirsiniz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 3 Ortalama: 5]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu