Mobil

iPhone 7 Tanıtım Tarihi Açıklandı

Reklam

Akıllı telefon sektöründe gündem konularından bir tanesi de yeni iPhone modellerinin ne zaman tanıtılacağıydı ve bu telefonların tanıtım tarihleri uzun zamandır merak ediliyordu. İşte iPhone 7 için o tarih…

Yeni iPhone modellerinin tanıtım tarihi yaklaşmaya devam ederken akıllı telefon sektöründe her geçen dakika heyecan artmaya devam ediyor. Bundan önce iPhone 7’nin tanıtım tarihine ilişkin bir çok tahmin ortaya atılmıştı. Bu tahminlerden bir tanesi de mobil sektörün sosyal medya ortamındaki en güvenilir dayanaklarından bir tanesi olan Evan Blass’di (@evleaks). Kendisi iPhone’ların 16 Eylül tarihi geldiğinde tanıtılacağını belirtmişti. Ancak onun tahmini de doğru çıkmadı.

Apple iPhone 7’nin tanıtımını gerçekleştireceği etkinlik adına davetleri göndermeye başladı ve dolayısıyla telefonun hangi tarihte tanıtılacağı da ortaya çıkmış oldu. Yeni iPhone modelleri büyük olasılıkla 7 Eylül tarihinde görücüye çıkmaya hazırlanıyor. Ayrıca Apple tarafı Eylül ayını iPhone akıllı cihaz tanıtımları için bir standart haline getirmiş durumda.

Teknoloji analistleriyse iPhone 7 modelleri satışa sunulduktan sonra stok konusunda büyük sıkıntılar yaşanacağını ve yeni modele sahip olmak isteyenlerin bu konuda sıkıntı yaşayabileceklerini vurguluyorlar.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu