Lenovo

Lenovo Z5S’in Özellikleri Belli Oldu

Reklam

Teknoloji dünyasından gelen yeni haberler, Lenovo’nun üç kameralı arka telefonununu doğruladı. Lenovo Z5S’in özellikleri belli oldu.

Son zamanlarda mobil cihaz üreticileri, ekran – gövde oranını yukarıda tutmaya çalışsa da bir yandan da hem arka kamera sayısını hem de ön kamera sayısını artırmak için çalışıyorlardı. Samsung, Huawei gibi teknoloji devleri arka tarafında üç ve dört kameraya yer alan yeni modellerini duyurmuştu. Ortaya çıkan son bilgilerle birlikte Lenovo’nun da bu kervana katıldığını söyleyebiliriz.

Lenovo Z5S Ozellikleri

Lenovo Mobile Business Grup Başkan Yardımcısı Chang Chen’in doğruladığı gibi Lenovo’nun yeni akıllı telefonunun adı Z5S olacak. Cihaz, geçen hafta TENAA’da L78071 model numarasıyla karşımıza çıkmıştı.

Akıllı telefonun 6.3 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde ekrana sahip olması ve Snapdragon 815 yonga setiyle karşımıza çıkması bekleniyor.

Ayrıca 3.210 mAh bataryasından güç alan telefon, arka tarafına yerleştirilen parmak okuyucusuyla birlikte geliyor. Son gelen görüntüler ise cihazın üç arka kameraya sahip olacağı bilgisini doğruluyor. Ayrıca Z5 Pro gibi kayar kamera mekanizması ile gelmesi beklenen amiral gemisi telefon, görüşüne göre bu beklentileri boşa çıkaracak.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Reklam

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu