Lenovo

Lenovo Z5 Pro’nun kızaklı kamerası olacak

Reklam

Lenovo meraklıları tarafından beklenen Lenovo Z5 Pro’nun kızaklı kamerası olacak. Tanıtılmasına kısa bir süre kala yavaş yavaş özellikleri ortaya çıkmaya başlayan Lenovo Z5 Pro, dikkatleri üzerine çekmeye başladı.

Lenovo, 1 Kasım’da tanıtılacak modeli Lenovo Z5 Pro için her gün bir afiş paylaşıyor. Son iki gündür paylaşılan afişler, telefon hakkında birkaç özelliğin sağlamasını yapar nitelikle. Dün paylaşılan afişte Z5 Pro’nun kızaklı kameraya sahip olacağını görüyoruz. Kızağı için altı sensörü olan cihaz, 300.000 kızak kullanım kapasitesini de kullanıcılarına sunuyor.

Paylaşılan afişte aynı zamanda Z5 Pro’nun 2 tane ön kameraya ve 2 tane de arka kameraya sahip olduğunu görüyoruz. Arka taraftaki kameralar dikey şekilde cihazın orta kısmına konumlandırılmış. Cihazın arka tarafında parmak izi okuyucusu olmaması, parmak izi okuyucusunun ekranın içine gömülü şekilde bulunduğunu gösteriyor.

Bugün paylaşılan afiş görseliyse telefonun güvenliği hakkında. Telefonun donanımsal güvenliğini üstlenen yonga seti, verileri şifreleyerek telefona koruma sağlıyor. Telefonun bu özelliği gizlilik ölçüsüne önem veren insanlar için tasarlanmış durumda. Afişte bulunan “Turbo” yazısının Oppo’nun Hiper Boost teknolojisi gibi telefona hız sağlayacağı öngörülüyor.

Lenovo Z5 Pro modeli; 2280×1440 çözünürlüğünde 6.5 inçlik ekran, Qualcomm Snapdragon 845 işlemci, 6 GB RAM ve 64 GB depolama, 8 GB RAM ve 128 GB ya da 256 GB depolama ve 4.000 mAh kapasitesinde batarya özellikleri ile piyasadaki yerini alacak. 1 Kasım’da yapılacak lansman ile Z5 Pro telefonun tüm özellikleri hakkında fikir sahibi olacağız.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu