LG

LG G8 Donanım ve Tasarım Özellikleri Neler?

Reklam

LG’nin ürünlerinden en son tanıtmasını beklediğimiz akıllı telefon modeli LG G8 olarak karşımıza çıkıyor. Bu telefonun resmi olarak tanıtımının MWC 2019’da gerçekleştirilmesi planlanıyor. LG G8 tasarım yönüyle dikkat çekerken diğer taraftan donanım alanında hangi özelliklere sahip olduğu da merak ediliyor. İşte LG G8 donanım ve tasarım özellikleri neler? yazımız.

LG G8 Özellikleri Neler?

G3 modeliyle birlikte büyük bir çıkış yakalamayı başaran LG firması bunu G4’lerle birlikte sürdürmeyi denemiş ancak bu telefonların ana kartlarında çıkan kronik sorunlar nedeniyle bunu tam anlamıyla başaramamıştı. Bu telefonda sorun çıkması beraberinde firmanın piyasaya sürmüş olduğu yeni nesil amiral gemisi modellere yönelen ilgiyi de azaltmış oldu. LG artık bu gerileme sürecini durdurmak ve LG G8 ile birlikte yeni bir çıkış yakalamak istiyor.

LG G8’in tasarım ve donanımına ilişkin sızıntılara erişmiş olduğumuz kaynaklar telefonlara ilişkin en güvenilir sızıntıların yapıldığı @OnLeaks ve @91Mobile hesapları.

LG G8 Donanım ve Tasarım Özellikleri Neler?

LG genelde arka planda tercih ettiği güç ve ses butonlarına bu sefer yanlarda yer vermiş. Sağda güç solda ise ses butonları yer alıyor. Ayrıca cihazda 3.5mm kulaklık girişi ve Type-C girişi de bulunmakta.

LG firması G8 modelinde çentikli bir ekran modelini tercih etmiş. Beraberinde cihazın arka kısmına baktığımız zaman kamera, flaş ve parmak izi okuyucusu üçlüsünü görüyoruz. Günümüzde hoparlörlerin bile ekrana yerleşmeye başladığı bu süreçte, LG’nin parmak izi okuyucusunu ekrana değil de arka kısma koyması cihaz açısından önemli bir dezavantaj olacak gibi görünüyor. Ancak şimdilik bu bilgilerin sızıntıya dayandığını ve resmi olmadığını hatırlamakta fayda var.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu