Samsung
Trend

Samsung Galaxy M20 Özellikleri Neler?

Reklam

Samsung’un üzerinde çalıştığı yeni telefonlardan bir tanesi olan Samsung Galaxy M20’nin özellikleri neler olduğu ortaya çıktı. Samsung Galaxy M20’nin sahip olduğu tasarım ve donanımsal özelliklere ilişkin yazılar bu yazımızda…

Samsung yeni bir seri daha ortaya çıkarıyor. Bu serinin ilk telefonu olan Samsung Galaxy M20 göze takılan özelliklerle karşımıza çıkıyor. Özellikleri her ne kadar orta segment olsa da ultra sistem arayışı içerisinde olmayanların işini görecek türden.

Samsung Galaxy M20’nin 6.3 inç genişliğinde ve 2340×1080 çözünürlüğünde bir ekranı var. Exynos 855 işlemci modeline sahip olacak bu cihaz 5000 mAh değerinde güçlü bir bataryayla karşımıza çıkıyor. Sahip olduğu diğer özelliklere oranla daha güçlü bir bataryaya sahip olan bu cihaz enerji verimliliği sıkıntısı çekenler için favori olacak gibi görünüyor.

Çift arka kameralı telefonlardan bir tanesi olan Samsung M20 5 ve 13MP arka kameralarla karşımıza çıkıyor.

Android Oreo 8.1 mobil işletim sistemiyle paketinden çıkan bu telefon 3GB RAM ve 32GB yerel depolama alanı özelliklerine sahipken ağırlığı 183 gram olarak açıklandı.

Samsung Galaxy M20 Ne Zaman Tanıtılacak?

Galaxy M20’nin tanıtım tarihine ilişkin birçok spekülasyon ortaya atıldı. Ancak bunlardan çoğunun asılsız sızıntılardan ibaret olduğunu gördük. Ancak tüm bunları bir kenara bırakacak olursak cihazın resmi tanıtım tarihinin 28 Ocak 2019 olduğunu söyleyebiliriz.

Reklam

Samsung Galaxy M20’nin tanıtım tarihi belli olmasına karşın telefonun fiyatına ilişkin herhangi bir resmi açıklama yok. Samsung Galaxy M20 satış fiyatının ne kadar olduğunu öğrenmek için resmi tanıtım tarihini beklemek gerekiyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu