LG

LG G8 Sound On Display Özellikleri Neler?

Reklam

Amiral gemisi G serisi üzerine çalışmalara devam eden LG firması son olarak tasarladığı özelliklerden bir tanesi olan Sound On Display özelliğini tanıttı.

LG’nin tasarladığı bu yeni teknoloji sayesinde hoparlör kavramı tarihe gömülecek gibi görünüyor. Bunun nedeni ise Sound On Display özelliği. Bu özellikle birlikte telefondan ses çıkması için hoparlöre ihtiyaç duyulmuyor. Sesler ekran aracılığıyla ilgili ortama aktarılıyor. LG’nin büyük yankı uyandıran bu çalışması, sektörde rakiplerinin de kıskacı altına girmiş durumda.

LG Sound On Display Hangi Telefon Modellerinde Yer Alacak?

LG şuan için bu özelliği geliştirme aşamasında. Ancak telefonlar öncesinde bu teknolojiyi bazı televizyonlarda kullanan firma, şimdi bu teknolojinin yer aldığı ürün yelpazesini genişletmek istiyor.

Sound On Display özelliğinin nasıl çalıştığına gelecek olursak, sesin ekranda oluşan titreşimlerle yayıldığını söyleyebiliriz. Ancak söz konusu titreşimler gözle seçilmiyor. Bu bakımdan seyir açısından herhangi bir kusur oluşturduğu söylenemez. Ancak ekrana el ile dokunulduğu zaman bu titreşimin oluştuğu çok rahat bir şekilde hissedilebiliyor. Ancak LG’nin bu sorunu çözmeden LG G8’i piyasaya sürmeyeceğini düşünüyoruz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu