Teknoloji Haberleri

Microsoft: Word Flow, iOS İçin Kullanıma Sunuldu

Reklam

Akıllı telefon piyasasında istenilen başarıları yakalamakta hüsrana uğrayan Microsoft, akıllı telefon sektöründeki cihazlar için uygulamalar üretmeye devam ederek sektördeki açığını kapatmaya çalışıyor. İlgi çekici uygulamalarla karşımıza çıkan Microsoft, geliştirmiş olduğu ‘Hub’ isimli klavye uygulamasını iOS için kullanıma sunduktan yalnızca bir hafta sonra ‘Word Flow’ uygulamasını da kullanıma sundu.

Hub’dan çok daha farklı bir klavye yapısına sahip olan Word Flow, isminden de tahmin edebileceğiniz gibi harflerin çeşitli şekillerde dizildiği, son derece eğlenceli ve kişiselleştirilebilir bir klavye uygulaması. Windows Phone’larda gördüğümüz tek dokunuşla yazma özelliğine sahil olan Word Flow, iPhone kullanıcılarının daha hızlı yazı yazabilmesi açısından oldukça kullanışlı olabilir.

Microsoft: Word Flow, Ios İçin Kullanıma Sunuldu
Microsoft: Word Flow, Ios İçin Kullanıma Sunuldu

Word Flow’un öne çıkan özelliklerinden birisi de ‘Arc modu.’ Bu mod, tek el moduna benzer bir şekilde çalışıyor ve klavyeyi tek elle kullanıma göre özel olarak ayarlıyor. Bu mod kullanımdayken ekranın alt köşesinde beliren klavye; toplu taşımada, yemekte, alışverişte veya başka bir ortamda telefonunuzu kullanabilmenizi mümkün kılıyor. Arc moduna geçiş yapmak için klavyeye basılı tutmanız ve onu ekranın alt köşesine sürüklemeniz yeterli. Bu geçiş kolaylığı sayesinde tek elle yazma modunu açmak için çift elinizi kullanmanıza gerek kalmıyor.

Apple’ın otomatik düzeltmelerinden de çok daha iyi bir düzeltme yapısına sahip olan Word Flow, iOS işletim sistemini kullanan ancak klavyeden memnun olmayanlar için mükemmel bir tercih.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Hakan

Özellikle akıllı telefonlara karşı ilgisi bulunan yazarımız, güncel haberleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu