Mobil

Moto G7 Power Özellikleri Neler?

Reklam

Moto G7 Power özellikleri ve tasarımına ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak resmi olmayan önemli kaynakların ortaya çıkardığı sızıntılara göre Moto G7 Power satın almak isteyenler için şimdiden bu telefonun bazı donanım ve tasarım özelliklerine ilişkin önemli bilgiler ortaya çıkmış durumda.

Moto G7 Power Teknik Özellikleri Neler?

Motorola tarafından yapılan açıklamaya göre bu yıl içerisinde birkaç tane telefon satışa çıkacak. Bu telefonlardan bir tanesi de Moto G7 Power modeli olarak biliniyor. İlgili kaynaklar yoluyla ortaya çıkan bilgilerde ise Moto G7 Power’in resmi, fiyatı ve özelliklerine ilişkin önemli bilgiler var.

Moto G7 Power On Ekran Resmi

 

Yukarıdaki fotoğrafa bakıldığında ekranın çentikli olduğunu görebiliyoruz. Burada ortaya çıkan görüntüde cihazın eski bir tasarım konseptine sahip olması yorumları negatif yönde etkiledi.

Reklam

Moto G7 Power ekranı 6.22 inç genişliğinde ve HD Plus kalitede olacak. Ekrana dikkatle bakıldığında olması gerekenden biraz daha kalın olması gözden kaçmıyor. Kutusundan Android Pie 9.0 işletim sistemiyle birlikte çıkacak olan bu telefonda Snapdragon 632 işlemci bulunacak.

Cihazda RAM; 2GB/3GB/4GB seçenekleriyle sunulurken, dahili depolama alanı 32GB/64GB olmak üzere tercih edilebilecek.

Sızıntı fotoğrafta cihazın arkasına bakıldığı zaman 1 kamera olduğunu görüyoruz. Çift lensli olmayan bu kamera 12MP çözünürlüğe sahip. Bu durumda cihazın prestijini biraz olsun olumsuz etkiliyor.

Ancak bu sızıntılar resmi bir haber olmadığı için ilgili telefona karşı kesin yargılara varmamak gerekiyor. Moto G7 Power’in satış tarihi de şuan için kesinlik kazanmayan bilgiler arasında yer alıyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu