Xiaomi

Neden Xiaomi Mi5

Reklam

Xiaomi firması güçlü akıllı telefonları ile devamlı konuşulan bir marka oldu. Kendi ülkesi Çin’ de elde ettiği başarılar ve dünya pazarına açıldıktan sonra ilk 5 marka arasına girmesi hep bunlar firma adına artı hanesine yazıldı. Ülkemizde de son 2 yıldır hatırı sayılır hayran kitlesi olan Xiaomi son günlerde ise Mi5 yeni amiral gemisiyle adından oldukça fazla söz ettirmeye devam ediyor. Xiaomi Mi5 güçlü özellikleri ve benchmark testlerinden aldığı inanılmaz sonuçlarla gümbür gümbür geliyor!

Neden Xiaomi Mi5

Geçtiğimiz günlerde haberleştirdiğimiz gibi Xiaomi Mi5 AnTuTu Benchmark testindeki puanı ile herkesi şaşırttı. Teknik özellikleri üst segment kapsamında olan yeni amiral gemisi Xiaomi Mi5‘ in tam 5 gün içerisinde 15 milyon ön sipariş alması dünyanın dikkatini çekti. Son zamanlarda çıkan yeni akıllı telefonlar arasında bir anda kafaları karıştıran ve tercih edilebilirlik bakımından ne kadar önde olacağının önemli bir nedeni de AnTuTu puan rekoru.

AnTuTu Benchmark testinden 179,566 puan almayı başaran Xiaomi Mi5 tüm akıllı telefonlar arasında bu puana ulaşan ilk telefon oldu ve zirveye yerleşti. Greenbech testi ise tek çekirdek puanı 2305, multi çekirdek testinde ise 5358 gibi çok iyi sayılabilecek puanlar elde etti.

Xiaomi Mi5, Snapdragon 820 işlemci, Adreno 530 grafik işlemci ve 4GB RAM gibi teknik özellikleri sayesinde bu skorları alırken, 5.1 inç ekran boyutu ile karşımıza çıkıyor. 16MP arka kameraya sahip olmasının yanında 32, 64 ve 128 GB dahili hafıza seçenekleri ile şimdiden Samsung, Htc, LG’ nin yeni amiral gemilerine meydan okuyan Xiaomi Mi5 bakalım ülkemizdeki hayranlarını artırabilecek mi?

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu