Teknoloji Haberleri

Netatmo: Akıllı Ev Kamerası

Reklam

CES 2015: Netatmo, Welcome isimli akıllı ev kamerasını duyurdu.
Welcome ürünü evin güvenliğini sağlaması amacıyla tasarlanmıştır.
2011’de iş hayatına atılan, dinamik ve kendine özgü yenilikçi cihazlarıyla kısa süre içerisinde kalitesini kanıtlayan Netatmo firması CES 2015 fuarında tüm dikkatleri üzerine çeken bir ürünü tanıttı. Şirket tarafından sergilenen en yeni ürün “Welcome” akıllı ev kamerasıydı. Sistemsel olarak yüz tanıma sistemini kullanan bu kamera amacıyla ev güvenliğinin üst düzeye çıkarılması hedefleniyor.
“Welcome” aile üyelerinin yüzünü tanır. Ayrıca eve gelen herkesin görüntüsünü kaydederek Android veya iOS işletim sistemine sahip akıllı telefonlara bildirim şeklinde gönderirken, yabancı yüz tespit ettiğinde anında uyarı olarak gönderiyor.
Ev içerisinde ne yaşandığını, ev halkının veya misafirlerin evde olup olmadığını “Welcome” aracılığıyla tespit edebilirsiniz. Bunların yanı sıra yaşlı ebeveynlerin bakımları içinde oldukça kullanışlı bir sistemdir.

Ces 2015: Netatmo, Welcome Isimli Akıllı Ev Kamerasını Duyurdu.
Ces 2015: Netatmo, Welcome Isimli Akıllı Ev Kamerasını Duyurdu.

Sistem üzerinde özelleştirme yapılabiliyor. Mesela kameranın kaydettiği fotoğraflar ailenin her üyesi yerine yalnızca anne ve babanın telefonuna gönderilebiliyor. Ayrıca görüntüler kamera tarafından SD karta kaydedilerek, saklanıyor.
130 derecelik görüş açısıyla Full HD kalitede video kaydeden bu akıllı kameranın henüz resmi çıkış tarihi açıklanmadı.

Netatmo Akıllı Ev Kamerası ile ilgili video tanıtımı;

 

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu