Uygulama

Netflix Abonelik Fiyatları Artıyor

Reklam

Son gelişmelere göre Netflix abonelik fiyatları artıyor ve bu artışın tüm paketleri kapsadığı görünüyor.

Aylık ücret ödeyerek abone olunan, dünyanın en büyük yayın organizasyonlarından biri olan ve ülkemizde de popülerliğiyle zirveye oynayan Netflix, abonelik fiyatlarına zam getiriyor. ABD medyasında yapılan haberlere göre Netflix, abonelik seçeneklerine %13 ve %18 arasında bir zam getirecek.

ABD’de 8 dolar fiyat etiketiyle başlayan temel aboneliğin 9 dolar, 11 dolar fiyat etiketiyle sağlanan standart aboneliğin 13 dolar ve 14 dolar fiyat etiketiyle sağlanan özel aboneliğin de 16 dolar rakamlarına yükseltileceği belirtiliyor.

Bu son zamların halihazırda Netflix’e abone olmuş kullanıcılara 3 aylık bir süre için yansıması beklenmiyor. Netflix’e yeni katılacak kullanıcılar yeni fiyatlarla aboneliğe başlarken, bu fiyatlar mevcut kullanıcılar için 3 ay sonra geçerli olacak.

Netflix‘in yeni fiyatları ABD’deki aboneleriyle birlikte ABD doları ile faturalandırma yaptığı Güney Amerika ülkelerini etkilemiş oldu.

Netflix’in yaptığı yeni zamların ülkemize nasıl yansıyacağı henüz bilinmiyor ancak kısa süre sonra bu zamların ülkemize nasıl yansıyacağı ortaya çıkacak gibi duruyor. Son gelişmelerle birlikte artan Netflix abonelik ücretlerinin yansımasının nasıl olacağı merak konusu.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu