Teknoloji Haberleri

Netflix Artık Türkiye’de

Reklam

Uzun zamandır Netflix’in Türkiye’de kullanıma sunulması bekleniyordu. Fakat Netflix Türkiye’ye gelecek mi gelmeyecek mi belli değildi. Bu karmaşa artık bir kesinliğe kavuştu ve Netflix Türkiye’ye geldi. Reed Hastings (Netflix yetkilisi), CES 2016’da ön plana çıkarak Netflix’in 130 ülkede kullanılmakta olduğunu açıkladı.

En popüler filmleri, güncel dizileri ve dünya genelini kapsayan önemli içerikleriyle Netflix’i dijital medya devi olarak tanımlayabiliriz. Üstelik Netflix artık Türkiye’de de kullanılabiliyor. Yani şuandan itibaren Netflix’e girerek kendi üyeliğinizi alabilir ve dilediğiniz içeriği izlemeye başlayabilirsiniz. Netflix yaş sınırı 18 olarak belirlenmiş durumda. İşte ulaşabileceğiniz link: Netflix hakkında bilgi al.

Netflix’in Temel (26,99 TL), Standart (33,99) ve Premium (40,99) olarak üç farklı üyelik seçeneği bulunuyor. Kullanıma yeni açılması sebebiyle Netflix ilk ay ücretsiz olarak kullanılabilecek. Paketlere göre yayın içeriği ve görüntü kalitesi değişkenlik gösterebiliyor. Netflix paketlerini satın alabilmek adına Paypal, Master Card ve Visa ile ödeme seçeneklerini kullanabilirsiniz.

Netflix Sonunda Türkiye'De!
Netflix Sonunda Türkiye’De!

Paketlerin belirlediği tek unsur yalnızca görüntü kalitesi değil. Görüntü kalitesinin yanı sıra hesaba erişim sağlayabilen kişi sayısı da farklılık gösteriyor. Örneğin temel paketi satın aldığınızda yalnızca 1 yayını izleme hakkına sahip oluyorsunuz.

Fakat standart pakette 2, Premium paketteyse 4 yayın izlenebiliyor. Yani bu durumda ev içerisinde farklı yayınlar izlenebiliyor veya üyeliğinizi yakın arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz.
Netflix platformunda birçok popüler filmde mevcut.

Artık güncel filmleri Netflix üzerinden takip edebileceğiz. Dizi ve filmlerin yanı sıra çocuklara hitaben çizgi film yayınlarının yer aldığı “kids” bölümü de Netflix üzerinde yer almakta.

Reklam

Şimdilik sitede Türkçe desteklenmiyor ve filmlerde, dizilerde Türkçe altyazı veya dublaj alternatifi de bulunmuyor. Fakat belirli bir süre içerisinde bu özelliklerinde devreye girmesi bekleniyor. Xbox 360/One, PlayStation 3/4 ve Apple TV üzerinden Netflix yayınları izlenebilmekte.

Aynı zamanda iOS, Windows Phone ve Android cihazlarınızdan resmi Netflix uygulamasını indirerek yayınları mobil cihazlarınız üzerinden de izleyebilirsiniz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu