Nokia

Nokia Telefonlara Android P Güncellemesi Müjdesi

Reklam

HMD Global Mayıs ayı içerisinde, üç yeni akıllı telefon modelini tanıttığı esnada Neil Broadley (Global Pazarlama Müdürü) bütün Nokia’ların Android P güncellemesi destekleyeceğini vurgularken, bu konuda ilk adımı atan Nokia olmuştu.

Android P testleri üzerinde çalışırken bir ilke imza atan Google, test sürecini ilk defa Google Pixel dışına taşıdı ve Nokia 7 Plus başı çekmek üzere, birçok farklı telefon için Android P beta sürümünü kullanıma sundu.

Nokia Android P Test Programını Duyurdu

Nokia Telefonlara Android P Güncellemesi Müjdesi

Hedef kitlesine verdiği sözün arkasında duran Nokia, Çin’de Android P’nin beta programına ilişkin bilgiler verdi. Bu programa ilk katılanlar; Nokia 6.1, 7, 7 Plus ve 8 Sirocco gibi Nokia’nın farklı modelleri olarak sıralanıyor.

Baidu merkezli yapılan teknoloji konulu toplantı esnasında bu test süreci doğrulandı ancak, hangi telefonun güncellemeyi ne zaman alacağı net olarak açıklanmadı. Ayrıca kullanıcılarını uyarmayı unutmayan Google bunun bir deneme süreci olduğunu ve beklenmedik birçok hatayla karşılaşılabileceğini açıkladı.

Reklam

Nokia’nın adını verdiğimiz ilgili modellerine güncelleme geleceği belirtilirken, diğer uluslararası modellere bu güncellemenin gelip gelmeyeceği şuan için bilinmiyor.

Eski gücünden uzak olan Nokia’nın yaptığı bu hamlenin kendilerini toparlamak adına yeterli olduğunu düşünüyor musunuz?

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu