Mobil

OnePlus 2 Fiyat ve Özellikleri Açıklandı!

Reklam

Teknoloji dünyası tarafından 2015 yılında merakla beklenen telefonlardan birisi de şüphesiz OnePlus 2 modeli. OnePlus One’da yüksek donanım ve uygun fiyatın yan yana gelmesi, serinin devamı olan telefonun da benzer bir strateji görmesi yönündeki beklentileri ortaya çıkarıyor.
OnePlus 2’nin tanıtım zamanına daha büyük bir zaman var fakat GizChina adresi sistemsel özelliklerine dair bazı bilgiler paylaştı. Bilgilere göre OnePlus 2’de ekranın hacmi ve boyutu daha uygun seviyelerde olacak. OnePlus 2’nin 5.5-inç civarı büyüklükte olması beklenen ekranın çözünürlüğü Quad HD olacak.

One Plus2'Ni̇n Fi̇yati Ve Özelli̇kleri̇ Açiklandi
One Plus2’Ni̇n Fi̇yati Ve Özelli̇kleri̇ Açiklandi

Asus ZenFone 2 ve Xiaomi Mi Note Pro’dan gördüğümüz gibi OnePlus 2’de 4GB RAM özelliği olacak. Telefonun yazılım yönü Android 5.0’a dayalı OnePlus ROM olması bekleniyor.

Göz Atın:  OnePlus 3 Ne Zaman Duyurulacak?

64 bit özellikli ve sekiz çekirdeğe sahip Snapdragon 810 ve 3.300 mAh gücünde pil OnePlus 2’nin diğer özelliklerinden biri olacak. Geniş ram kapasitesi OnePlus 2’nin en fazla ön plana çıkan özelliği olarak göze çarpıyor.
Sitede verilen bilgilere göre OnePlus 2 2.699 Yuan(370€) fiyatında satışa sunulacak.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu