Mobil

OnePlus, Avrupa’da 5G destekli telefon piyasaya çıkaran ilk marka olmak istiyor

Reklam

Akıllı telefon piyasasının gözleri 29 Ekim’de tanıtımı gerçekleştirilen OnePlus 6T’nin üzerinde. Fakat OnePlus firmasının daha büyük planları var. OnePlus, Avrupa’da 5G destekli telefon piyasaya çıkaran ilk marka olmak istiyor.

OnePlus’tan gelen açıklamalara göre firma, 5G teknolojisini destekleyen bir akıllı telefon piyasaya sürme konusunda oldukça kararlı görünüyor. Firmanın söylediğine göre 2019’un ilk yarısında piyasaya 5G teknolojine sahip bir akıllı telefon sürülecek. Bu telefonun Avrupa’da piyasaya çıkacak ilk 5G destekli telefon olması planlanıyor.

OnePlus CEO’su Pete Lau’nun söylediğine göre firma, gelecek yıl içinde piyasaya çıkaracağı 5G teknolojisini destekleyen cihaz için Avrupa’daki operatörlerle şimdiden iş birliği yapmaya başladı. Avrupa’da piyasaya çıkacak ilk 5G destekli telefonun OnePlus olacağına dair hiç şüphesi olmadığını kaydeden Lau, OnePlus’ın bu teknoloji üzerinde sıkı çalıştığını da ekledi.

Lau, 5G teknolojisine bu kadar hızlı yönelmelerinin nedeninin kullanıcılardan gelen geri dönüşler olduğunu belirtti. CEO ayrıca, piyasaya sürecekleri telefonun her ülkede kullanılamayacağını bunun nedenininse birçok ülkede 5G altyapısı bulunmaması olduğunu ve piyasaya çıkan modelin kendine bir klasman oluşturabileceğini sözlerine ekledi.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu