Warning: Undefined array key "@type" in /home/androide/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/class-frontend.php on line 73

Warning: Undefined array key "@type" in /home/androide/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/class-jsonld.php on line 337

Warning: Undefined array key "@type" in /home/androide/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/class-jsonld.php on line 337
Oppo

Katlanabilir Oppo Find N2 Merakla Beklenen Temel Özellikleri Keşfedildi

Reklam

Oppo’nun üstün teknolojili katlanabilir telefonu olan Find N2’nin detaylarına yer verildi. Katlanabilir Oppo Find N2 modeli ile sektörde yerini alacak olan Oppo’nun üstün teknolojisine dair temel özellikleri keşfedildi.

Böylelikle teknoloji severlerde merakla beklediği katlanabilir telefonla ilgili olarak önemli detaylar hakkında bilgi sahibi oluyor.  Oppo Find N2 serisinde hangi temel özellikler yer alacak olduğunu merak edenler için hemen inceleyelim.

Katlanabilir Oppo Find N2’de Öne Çıkan Temel Özellikleri

Üstün teknoloji cihazına dair yakın zamanda pek çok sızıntılar gelmeye başladı. Buna göre cihazla ilgili olarak merak edilen pek çok bilgilerde öğrenilmeye başlandı.

Elde etmiş olduğumuz bilgiler ışığında Oppo Find N2 modelinde 7.1 inç boyutlarında LTPO AMOLED ekran olacak. PGU110 model numarasıyla öne çıkan katlanabilir telefonun ayrıca 120 HZ yenileme hızına sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Tüm bu özelliklerin yanı sıra öne çıkan bir başka yanlarının neler olduğuna bakıldığı zaman Snapdragon 8 plus Gen 1 ile gücünü alacak olduğu gelen bilgiler arasında yer aldı.

Katlanabilir Oppo Find N2 Diğer Detayları

Katlanabilir Oppo Find N2
Katlanabilir Oppo Find N2

Cihazın şüphesiz en güzel özelliklerinden biri de kullanıcıları kalbinden vuracak düşük ışıkta da profesyonel bir fotoğrafçılık desteği sunacak olması geliyor.

Reklam

Kamera tarafında ise Hasselblad işbirliğine imza atan Oppo’nun yeni teknoloji modelinin de kullanıcılar tarafından çok fazla memnun olacağı öngörülüyor. 4.520 mAh pil, Android 13 tabanlı ColorOS 13’le entegre edilen katlanabilir özellikte hazırlanmış cihazın, güç düğmesi de parmak izi tarayıcıyla uyumlu hale getirilmiştir. Bilinmeyen ve merakla beklenen tüm detaylarına yer verdik.

Katlanabilir Oppo’nun yeni son teknoloji modelinin de yakın bir zaman dilimi içerisinde teknoloji kullanıcılarına sunulacak olduğunu söylemeliyiz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 4 Ortalama: 5]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu