Warning: Undefined array key "@type" in /home/androide/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/class-frontend.php on line 73

Warning: Undefined array key "@type" in /home/androide/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/class-jsonld.php on line 337

Warning: Undefined array key "@type" in /home/androide/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/class-jsonld.php on line 337
Xiaomi

Merakla Beklenen Xiaomi Redmi K60 Serisinin Özellikleri Sızdırıldı

Reklam

Xiaomi’nin en çok merak edilen yeni serisi K60 ile ilgili olarak bilgiler sızdırıldı. Mediatek aracılığıyla önümüzdeki günlerde duyurusunun yapılması beklenen Redmi K60 özellikleri ile ilgili tüm detaylar karşınızda!

Akıllı telefon pazarının en önemli markalarından biri haline gelen Xiaomi Redmi K60 serisinin gücünü Diemensity 8200’den alacak. Redmi K60 ile ilgili olarak şirket tarafından bakıldığı zaman hazırlıklarda yapılmaya devam edildiği görülüyor.

Teknoloji dünyasına yeni sızdırılan bilgiler ışığında piyasada yerini alacak önemli telefonların özellikleri hakkında bilgi sahibi olabiliyoruz.

Piyasaya sürülecek olan Redmi K60’a dair  alınan en önemli bilgilerden biri de gücünü Diemensity 8200’den alacak olması diyebiliriz.

Redmi K60 Serisinin Merak Edilen Detayları

Xiaomi Redmi K60
Xiaomi Redmi K60 Teknik Özellikleri

Digital Chat Station aracılığı ile bilgiler gelmeye devam ediyor. Öyle ki Xiaomi Redmi K60 akıllı telefon için Diemensity 8200 gücünü alacak olduğu bildirildi. Sadece bununla sınırlı kalmayarak aynı zamanda QHD+ekran özelliklere sahip olması da kullanıcıları mest etmeyi başaracak bir başka önem arz eden detaylarından biri olmayı başarıyor.

67W kablolu ve aynı zamanda da 30W kablolu  şekilde hızlı şarj etme özelliğine sahip olan yeni telefonla kullanıcılarda bakıldığı zaman çok fazla memnuniyet duymaya başlamış olacak. Cihazın aynı zamanda bir başka öne çıkan detaylarından biri de OIS destekli 48 MP ana kameraya sahip olması.

Reklam

Redmi K Serilerine Benzerlik Gösterecek

Redmi K serilerine benzeyen yönleriyle öne çıkan K60 serisinin POCO markası altında teknoloji piyasasındaki alıcılarına sunulması söz konusu olabilecek. Merakla beklenen K serilerinden biri daha olan K60’ın memnun etmeyi sağlayacak önemli özelliklere sahip olacağını söyleyebiliriz.

Böylelikle kullanıcılarda artık Redmi K60’ı kullanırken sunduğu performanstan memnun kalmış olacak.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 6 Ortalama: 5]

Nadir

Akıllı telefon konularına oldukça ilgili olan yazarımız, AndroideGeL Teknoloji Haber sitesi için yazıyor...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu