Warning: Undefined array key "@type" in /home/androide/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/class-frontend.php on line 73

Warning: Undefined array key "@type" in /home/androide/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/class-jsonld.php on line 337

Warning: Undefined array key "@type" in /home/androide/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/class-jsonld.php on line 337
Nasıl Yapılır?

Pinterest Şifre Nasıl Değiştirilir?

Reklam

Pinterest’te bir kullanıcının çeşitli sebeplerle (örn. şifresini unutma, güvenlik sağlama sebepleri, hesabın bir şekilde çalınmış olup sonra geri alınması vs.) şifresini değiştirmesi mümkündür. Pinterest’te şifre değiştirme işlemleri, şifre yenileme ve şifre değiştirme olmak üzere ikiye ayırılır ve bu pinterest şifre nasıl değiştirilir? konulu yazıda iki işlemden de bahsedilecektir.

Pinterest’te Güçlü Şifre Oluşturmak için Gerekenler

Pinterest’te güçlü bir şifreniz olsun istiyorsanız bu şifrenin tahmin edilmesi zor, rakamlar ve semboller içeren bir şifre olması gerekir. İdeal olarak da bu parolanın sadece Pinterest’te kullanılan bir parola olması tercih edilir.

Pinterest’te şifrenizi değiştirdikten veya yeniledikten sonra Pinterest’i kullandığınız bütün cihazlarda Pinterest oturumunuzu yeniden açmanız gerektiğini de aklınızda bulundurun.

Pinterest’te Parola Yenileme

Pinterest’te şifre değiştirme işlemlerinin ilki olan şifre yenileme, Pinterest’in şifre yenileme sayfasından yapılır. Bu sayfada e-posta, kullanıcı adı veya gerçek adınızı girip “Ara” butonuna basmanız gerekir.

Daha sonra Pinterest’ten e-postanıza gelecek olan parola yenileme bağlantısını almak için “Bu Benim” dedikten sonra hesabınızla bağlantılı olan e-posta adresinize gidip mesaja ulaşmanız gerekmektedir (es kazara mesaj gelmezse bu işlemleri yeniden deneyebilirsiniz).

E-posta adresinize aldığınız mesajda “Parolayı Yenile” butonuna bastıktan sonra Pinterest’in parola yenileme ekranına girersiniz. Bu ekranda parolanızı girip “Parolayı Değiştir”e bastıktan sonra parolanız yenilenmiş olur.

Reklam

Pinterest güvenlik sebebiyle yakın zamanda kullanılan parolanın tekrar kullanılmasına izin vermediğinden dolayı her seferinde farklı bir parola girmeniz gerekir. İdeal olarak parolanızı belirli periyotlarla yenileyebilirsiniz.

Bu işlem, bilgisayarda olsun, Android’de olsun, iOS’ta olsun bütün platformlarda aynı şekilde yapılır.

Pinterest’te Şifre Değiştirme

Pinterest’te şifre değiştirme işlemleri şifre yenileme işlemlerinden biraz farklıdır. Pinterest şifremi unuttum yada değiştirmek istiyorum diyorsanız aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz.

Bilgisayarda Şifre Değiştirme

Pinterest Bilgisayarda Sifre Degistirme
Pinterest Bilgisayarda Şifre Değiştirme

Bilgisayarda tarayıcı üzerinden Pinterest şifresi değiştirme işlemleri sırayla aşağıdaki gibidir:

  • Bilgisayarda şifre değiştirme işlemi için tarayıcınızdan Pinterest’e girip oturum açın.
  • Oturum açtıktan sonra sağ üst köşedeki aşağı ok simgesine tıklayıp buradan Ayarlar’a giriş yapın.
  • Sol menüdeki Hesap Yönetimi’nden Parola alanındaki “Değiştir”e basın.
  • Eski şifrenizi ve yerine koymak istediğiniz şifreyi girin.
  • Parolayı Değiştir’e, sonra Bitti’ye tıklayın.

Eski şifrenizi hatırlamadığınız takdirde “Unuttunuz mu”ya tıklayarak parola yenilemeyle ilgili bir e-posta alın (veya Pinterest’te Parola Yenileme başlığını takip edin).

Pinterest Mobilde Şifre Değiştirme (Android ve iOS)

Pinterest’in mobil uygulaması üzerinden şifre değiştirme işlemleri sırayla aşağıdaki gibidir:

Reklam
  • Mobil cihazınızda Pinterest uygulamasında hesabınızı açın.
  • Sağ alttaki profil resmine ve akabinde çıkacak ekranda sağ üst köşedeki üç nokta simgesine dokunun.
  • Ayarlar’dan Hesap Yönetimi’ne geçiş yapın ve Parola bölümünü açın.
  • Sırayla eski parolanızı ve yerine koymak istediğiniz yeni parolayı girin.
  • Bitti’ye basarak değişiklikleri kaydedin.

Eski şifrenizi hatırlamıyor iseniz Pinterest’te Parola Yenileme başlığındaki işlemleri yapın.

Parola Sıfırlama Bağlantım Çalışmıyor?

Eğer tarayıcıdan girmeye çalıştığınız şifre yenileme bağlantınız çalışmıyor ise bağlantıyı gizli bir tarayıcı penceresinden açıp şifre yenileme-değiştirme işlemini yapmayı deneyebilirsiniz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 2 Ortalama: 5]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu