Teknoloji Haberleri

PS4 Almayı Planlayanlara İndirim Müjdesi

Reklam

Bir zaman önce ABD ve Japonya’da başlayan PS4 indirimi, son zamanlarda Avrupa kıtasını da kapsamış durumda. Detaylar ise şöyle:

Xbox One ile büyük bir rekabet içinde olan ve çıktığı dönemden bu yana yükselen ivmesini bozmadan başarıyla sürdüren PS4, uygulanan indirimlerle adından daha çok söz ettirebilir ve yükselişini devam ettirebilir. Çünkü Japonya ve ABD’deki indirimli fiyatlarla adından söz ettiren Sony, bu indirimi Avrupa kıtasına da taşıyor.

PlayStation’un resmi Avrupa Twitter hesabı aracılığıyla paylaşılan bilgilere göre PlayStation4, bundan sonra Büyük Britanya’da 299.99 Pound (1326TL civarında), Avrupa kıtasında 349.99€ (1155TL civarında) bir ücretle müşterisine sunulacak. Bahsi geçen iki bölgede de 50 Pound ve 50 Euro gibi bir indirim yapılmış durumda. Bu iki bölgenin yanı sıra Avusturalya ve Yeni Zelanda gibi ülkelerde de indirimler uygulanmaya başladı.

Uygulanan indirimler sonucunda Xbox One ile eş değer civardaki bir fiyata sahip olan PlayStation4, artık daha fazla müşteriye hitap edebilir ve daha fazla alıcı bulabilir. Konuya dair yeni bilgiler geldikçe paylaşmaya devam edeceğiz, sitemizi ziyaret etmeye devam edin.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu