Samsung

Samsung, Galaxy M ile Geliyor

Reklam

Samsung’un oldukça geniş ürün yelpazesi her türden kullanıcıya hitap eden bir model sunabiliyor. Ancak bu genişlik kafa karışıklığı yaratmaya başlıyor. Bu konuya bir çözüm bulmaya çalışan Samsung, Galaxy M ile geliyor. Telefonla ilgili ortaya çıkanlar…

Ortaya çıkan rapora göre Samsung ürün yelpazesinden Galaxy C, Galaxy J ve Galaxy On serilerini çıkaracak ve yola Galaxy M serisi ile devam edecek. Samsung’un ürün yelpazesini daraltma noktasında attığı adımın kullanıcılara nasıl döneceği merak konusu. Ayrıca Samsung Galaxy M ve Galaxy A serilerinde ise AMOLED ekranlar yerine LCD ekranlar tercih edecek.

SAMSUNG’UN YENİ SERİSİ İKİ FARKLI MODEL OLACAK

Samsung’un yeni serisinin Galaxy M30 ve Galaxy M20 adlarıyla gelmesi bekleniyor. Gelecek yıl tanıtılması beklenen Samsung’un yeni serisinin çift SIM Kart desteği olacak. Ancak bu desteğin verilmesi noktasında şirketin tercihinin pazardan pazara değişebileceğini ve her ülkede yer almayacağı bilgisini verelim. M20 modelinin 32 / 64 GB dahili depolama alanıyla pazara çıkması beklenirken, Galaxy M30‘un ise 64 / 128 GB dahili depolama alanıyla pazara çıkması bekleniyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu