Samsung

Samsung Galaxy Note 5’in Görüntüleri Nihayet Piyasaya Düştü

Reklam

Samsung, akıllı telefonlarından Galaxy S6 ve Galaxy S6’nın üst modeli olarak piyasaya süreceği yeni telefonu Galaxy note 5’in ilk görsellerini piyasaya sundu. Görsellere bakıldığında Galaxy Note 5’in tasarımının, Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge’nin tasarımlarıyla uygun bir şekilde dizayn edildiği anlaşılıyor.

CES 2015 fuarında müşterinin beğenisine ilk kez sunulan Galaxy S6 Edge veGalaxy  S6 ‘lar testlerden yüksek puanlarla geçerek kullanıcılardan tam not almış, oldukça da sevilmişti. Hal böyle olunca daha sonra gelecek olan üst model Galaxy Note 5 için de hummalı bir bekleyiş başlamıştı. Samsung bu bekleyişe bir son vererek Galaxy Note 5’in görsellerini yayınladı ve müşterilerinin meraklarını bir nebze olsun gidermeyi başardı.

Gorilla Glass 4 ekran koruyucusuna sahip Galaxy Note 5, 5.7 inçlik 2K Super AMOLED büyük ve kaliteli   ekranıyla müşterilere video izlerken tam bir şölen sunuyor. Galaxy Note 5 ‘in Samsung’un kendi üretimi olan çipset  Exynos 7420’nin güncellenmiş ve geliştirilmiş versiyonu olan Exynos 7422 ve 4gb ram ile piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Galaxy S6’nın büyük ekranlı versiyonu da diyebileceğimiz Galaxy Note 5 kimilerine göre Eylül 2015’te kimilerine göre ise 15 Ağustos 2015’te müşterilere tanıtılacağı söyleniyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu