Samsung

Samsung Galaxy Note 6 İki Versiyon Gelecek!

Reklam

Teknoloji devi Samsung’ un merakla beklenen phablet akıllı telefonu Galaxy Note 6 için duyumlar, sızıntılar gelmeye devam ediyor. Note 6 ile ilgili önceki haberimizde PhoneArena adlı internet sitesinde açıklanan bilgileri sizlerle paylaşmıştık. Bugün ise yeni bir duyum yayınlayan Hollanda’ lı teknoloji internet sitesi GSM Helpdesk’ de Galaxy Note 6 ile ilgili ortaya çıkan yeni bir haberi paylaşacağız. Tanıtım tarihi yaklaştıkça Note 6 ile ilgili sızıntıların yoğunlaşacağını düşünüyoruz.

GSM Helpdesk teknoloji sitesinde yayınlanan habere göre Galaxy Note 6 kavisli ve düz ekranlı olmak üzere iki versiyon halinde Samsung tarafından duyurulacak. Her iki modelin ekran boyutu ise 5.8 inç olacak. Ekran çözünürlüğü ise QHD – 1440 x 2560 piksel olarak tasarlanmış ve yine her iki model birbirine yaklaşık teknik özelliklerde gelecek.

Siteye göre Galaxy Note 6’ da 4000mAh pil özelliği olacak. Bildiğiniz üzere önceki model Galaxy Note 5, 3000mAh batarya ile gelmişti eğer sitenin bu haberi doğru çıkarsa Galaxy Note 6′ da en büyük değişiklik batarya konusunda gerçekleşmiş olacak. Kamera bilgilerine baktığımızda ise Galaxy S7 modellerinde bulunan 12 megapiksel, Galaxy Note 6 içinde kullanılacak. Bellek boyutuna baktığımızda ise diğer sitelerin aksine GSM Helpdesk sitesi 6 GB Ram yerine 4 GB RAM kullanılacağını iddia ediyor. İşlemci bölümünde ise Snapdragon 825 veya Exynos 8890 kullanılması bekleniyor.

Samsung Galaxy Note 6 İki Versiyon Gelecek!
Samsung Galaxy Note 6 İki Versiyon Gelecek!

Bunun dışında Galaxy Note 6 modellerinin suya ve toza dayanıklı olacağı sızıntıların ortak noktası olmaya devam ediyor. Parmak izi tarayıcısı özelliği de Galaxy Note 6’ da bulunabilecek özellikler arasında yer alıyor.

Samsung’ un yeni Note 6 modellerini önümüzdeki temmuz ayında resmen duyurmasını bekliyoruz. Bakalım Samsung, iPhone 7 modellerinin tanıtımı öncesinde kullanıcılara daha iyi bir alternatif sunabilecek mi? Hep birlikte göreceğiz…

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu