Samsung

Samsung Galaxy S7 Cephesinde Satışlar Nasıl Gidiyor?

Reklam

Dünya teknoloji devlerinden Samsung bu senenin en ilgi çeken ürünlerini MWC2016 kapsamında tanıtmıştı. Kullanıcıların dikkatini çeken Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge modellerinin yanında LG’ de bir atak yaparak LG G5′ i tanıtmış ve yorumlara göre iki marka bu sene satışlarda yarışacaktı.

Samsung LG’ den önce davranarak yeni ürünlerini daha önce satışa çıkardı ve Galaxy S7′ nin satışları beklenenden daha iyi.

Samsung Galaxy S7 Cephesinde Satışlar Nasıl Gidiyor?

 

Firma tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, bazı araştırma şirketlerinin yayınladıkları verilere göre Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modelleri 9.5 milyon adet satıldı ve bu rakam Samsung’un hisselerini olumlu yönde etkiledi.

Samsung’un Galaxy S6 modellerine göre daha kullanışlı bir tasarıma sahip olan Galaxy S7, ayrıca suya ve toza karşı dayanıklı olduğu içinde Samsung kullanıcılarının dikkatini çekti. Yine daha önceki modeline göre artı olarak sayılabilecek microSD kart desteği ile, Galaxy S7’nin arttırılabilir hafızası kullanıcılara daha esnek bir akıllı telefon kullanım imkanı sağlıyor.

Reklam

Samsung’un yeni modelleri Galaxy S7 Türkiye’de 2799 TL‘den alıcı bulurken, Galaxy S7 Edge modeli ise 3299 TL‘den kullanıcılara sunuldu.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu