Samsung

Samsung Galaxy S7 Edge’ nin Batarya Performansı Nasıl?

Reklam

Samsung Galaxy S7 Edge‘ nin batarya performansı Snapdragon veya Exynos işlemcilerinde nasıl? Farkları var mı? Samsung bölgelere göre Edge’ de kullanacağı her iki işlemcide Snapdragon / Exynos batarya performanslarına göre ne gibi farklılıklar barındırıyor? Tüm detaylar haberimizde…

Samsung iki yeni amiral gemisi akıllı telefonlarını kısa bir süre önce telefon pazarına sunmuştu. Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 21 Şubat tarihinde MWC 2016, Mobil Dünya Kongresi’ nde bir etkinlik düzenleyerek, Galaxy S7 amiral gemisi ile birlikte bu telefonun her iki yanı kavisli ekrana sahip ve daha büyük ekranlı versiyonu Galaxy S7 Edge’ yi tüm dünyaya duyurmuştu.

Her iki amiral gemisi de ekran ve büyüklük dışında benzer üst seviye teknik özelliklerine sahip olmakla birlikte, 11 Mart tarihi itibariyle dünya genelinde 60 ülkede satışa sunulmuştu. Geçen günkü haberimizde de Hindistan’da satışa sunulduğunu haberleştirmiştik. Her iki amiral gemisinin yakın zamanda dünya genelinde diğer ülkelerde de satışa sunulacağı Samsung tarafından açıklanmıştı.

Samsung Galaxy S7 Edge' Nin Batarya Performansı Nasıl?

Samsung’un Galaxy S7 Edge modeli bu sene en çok ilgi duyulan akıllı telefonlardan biri olacak. Ekranı 5.5 inç büyüklüğünde olan, 2560 x1440 px Quad HD çözünürlüğünde dokunmatik Super AMOLED ekranla gelecek.

Galaxy S7 Edge işlemci yonga seti ise iki farklı versiyon olarak satışa çıkıyor. Qualcomm Snapdragon 820 ve Samsung Exynos 8890 olarak farklı ülkelerde farklı yonga setleri Samsung’ un satış politikası.

Reklam

Ayrıca 4GB RAM içeren telefon 32GB / 64GB dahili veri kapasitesi seçeneklerini sunuyor.

Samsung Galaxy S7 Edge’nin arkasında OiS destekli 12MP kamera yer alıyor ve ön kamera da 5MP olarak konumlandırılmış. Suya ve toza karşı dayanıklı yapı içeren Samsung Galaxy S7 Edge’nin işletim sistemi ise Google Android 6.0 Marshmallow yani en son, güncel Android işletim sistemi.

Samsung Galaxy S7 Edge’ de 3600mAh batarya kullanılmış ve her iki işlemci seti içeren versiyonların GSMArena adlı teknoloji sitesi tarafından rapor edilen ilk batarya testi sonuçları geldi. Genel olarak baktığımızda Exynos’lu versiyonun Snapdragon versiyona göre daha başarılı olduğunu görüyoruz. Ülkemizde Exynos işlemci ile piyasaya sürülecek olan Samsung Galaxy S7 Edge, bakalım testlerde ne gibi sonuçlar almış?

Samsung Galaxy S7 Edge' Nin Batarya Performansı Nasıl?

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu