Samsung

Samsung Galaxy S7 Edge Videosu Gündemde

Reklam

Samsung Galaxy S7 modeli bugünlerde herkesin diline düşmüş durumda. Haber kaynaklarına düşen sızıntılar sebebiyle, S7 telefon modeliyle ilgili birçok ayrıntı karşımıza çıktı. Fakat potansiyel olarak beklenen Edge modeline ilişkin fazla bir haber yok. SCAVids bu haberlerin ardından harekete geçerek, konsept olarak bir Samsung Galaxy S7 modeli tasarladı. Bu konsept sayesinde telefon özelliklerine ve tasarımına daha yakından bakabileceğiz.

Galaxy S7 modelinde ekranın iki tarafı da kavisli. Şimdilik bilinen özellikleriyse; Snapdragon 820 işlemci, 8 MP ön kamera, 21 MP ana kamera, 4GB RAM, USB Type C portu olarak sıralanmakta. Ses ve güç düğmelerine baktığımızda S6 Edge modeline göre daha büyük olduklarını fark ediyoruz.

Telefonda yapılan kapsamlı değişiklikler gerçekten de kendisini belli ediyor. Samsung Galaxy S7 modeli ne zaman çıkacak, bu ürün hakkında beklentileriniz nedir ve konuyla ilgili tüm görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu