Giyilebilir Teknoloji

Samsung Gear VR Türkiye’de Satışa Çıktı!

Reklam

Samsung’ un yeni nesil Gear VR sanal gerçeklik gözlüğü Türkiye’de satışa sunuldu. Oculus firması ile Samsung işbirliğine giderek tüketiciye ulaşan üçüncü nesil Gear VR sanal gerçeklik gözlüğü hangi Samsung akıllı telefonlar ile uyumlu? Firmanın açıkladığı bilgilere göre sanal gerçeklik gözlüğü Gear VR, Galaxy S7, S7 Edge, S6, S6 Edge ve Note5 akıllı telefonlarıyla uyumlu. 318 gram ağırlığında olan üçüncü nesil Gear VR, önceki modellerden %19 daha hafif durumda. Daha geniş bir arayüz ve touchpad’ le sunulan ürün, kullanıcıya daha kolay kullanım imkanı da sağlıyor.

Daha geniş görüş alanı ve çok daha kusursuz bir kullanım sunan başlığı ile gerçekliği sanal ortama taşıyan Gear VR’ın ön kapağı çıkarıldıktan sonra yerleştirilen telefon ile sanal gerçeklik tecrübesi o an başlıyor.

Samsung Gear Vr Türkiye’de Satışa Çıktı!
Samsung Gear Vr Türkiye’de Satışa Çıktı!

Kullanıcıyı aksiyonun tam ortasında hissettiren Gear VR, yüzlerce oyun, uygulama ve filmi içeren geniş içeriğiyle tüketiciye eşsiz bir gerçeklik deneyimi sunuyor. Gear VR ile en sevilen oyunları oynayabilir, en iyi filmleri kendi özel sinema ortamınızda izleyebilirsiniz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu