Samsung

Samsung’un amiral gemisi ultrasonik parmak izi okuyucusuna sahip olacak

Reklam

Samsung Galaxy 10’da gelişmiş bir güvenlik sistemi yer alacak. Samsung’un amiral gemisi ultrasonik parmak izi okuyucusuna sahip olacak.

Galaxy S serisinin sıradaki üyesi için Güney Koreli teknolojinin büyük planları var. Galaxy S10, S serisinin 10. üyesi olacak, bu yüzden firma için büyük önem taşıyor.

Cihazın arka tarafında 3 kamerası olacağını kaydeden Samsung, cihazda iris tarayıcısı olmayacağını belirtti ve yeni ultrasonik parmak izi okuyucusunun cihazın güvenliği konusunda yeterli olacağını ekledi.

Çağın akıllı telefonlarında tercih edilen optik parmak izi okuma teknolojisine kıyasla Samsung’un ultrasonik parmak izi okuyucusu çok daha hızlı ve ekran yüzeyinin yüzde 30 kadarından parmak izi algılayabiliyor.

Gelecek yıl Şubat ayında düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtımı yapılması beklenen Galaxy S10, adından söz ettiren ve popüler telefonlardan biri olacak.

Samsung, yeni amiral gemisi için 6.4 inç, 6.1 inç, 5.8 inç boyutlarında üç farklı versiyon düşünüyor. Üç telefonun da arka tarafında 3 adet kamera olacağı ve telefonların üçünde de ultrasonik parmak izi okuyucusu bulunacağı doğrulandı.

Reklam

Telefonun üç arka kamerasından ikisi 12 MP geniş açılı ve 12 MP telephoto lens şeklinde olacak ve Galaxy S9+ ile aynı lenslere sahip olacak.

Cihazda yer alacak diğer kamera ise 16 MP’lik, 120 derecelik, ultra geniş açı sunan bir kamera olacak. Ayrıca 6.1 inç boyutundaki versiyonun daha uygun fiyatla pazarlardaki yerini alacağı da söyleniyor

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu