Nasıl Yapılır?

Snapchat Hesabı Nasıl Silinir? Snapchat Hesap Kapatma

Snapchat hesap silme nasıl olur?

Reklam

Snapchat hesabı nasıl silinir, bu uygulamayı kullanmayı bırakmak isteyenlerin cevap aradığı başlıca sorulardan. Snapchat hesap kapatma, silme yada duraklatma birkaç basit adımdan oluşuyor. Snapchat hesap kapatma işlemini öğrenmek için aşağıda anlattığımız adımları dikkatle uygulamanız yeterli olacaktır.

Snapchat yüksek kullanım oranı beraberinde her geçen gün yeni üyeler kazanmaya devam eden bir mobil uygulama platformu olarak karşımıza çıkıyor. Uygulamaya katılım oranı çok yüksek olsa da bazı nedenlerden ötürü ayrılmalar da yaşanabiliyor.

Kısa süreliğine Snapchat uygulamasından uzak kalmak isteyenler Snapchat hesabı silme işlemine gerek duymazken, uzun vadeli ya da tamamen kullanmayı bırakmak isteyenlerse Snapchat hesap kapatma yolunu tercih ediyorlar. Burada Snapchat hesap silme işlemi önem arz ediyor. Peki, Snapchat hesabı nasıl silinir? Detaylar aşağıda…

Snapchat Hesap Kapatma Linki

Snapchat hesabınızı silmek için öncelikle bu bağlantıyı açmanız gerekiyor. Bağlantıyı açtıktan sonra “silmek istediğiniz Snapchat hesabına” giriş yapınız.

Yukarıdaki adımda hesaba giriş yapmış olmanıza karşın, silme işlemini güvenle gerçekleştirmek adına tekrar oturum açmanız isteniyor. Bir kez daha kullanıcı adı ve şifrenizi doğrulayarak Snapchat silme işlemini onaylayabilirsiniz. İşlem gerçekleştikten sonra Snapchat hesabınız 30 gün dolduktan sonra tamamen silinmiş olacaktır.

Snapchat Hesabı Nasıl Silinir?
Snapchat Hesabı Nasıl Silinir?

Snapchat hesabınızı kapatmak istediğinizden kesinlikle eminseniz 30 günün bitmesini bekleyin. Şunu unutmamanız gerekir 30 günün sonunda hesabınıza eklediğiniz tüm videolar, fotoğraflar, mesajlarınız ve arkadaşlarınız silinecek. Eğer hesabınızı geçici bir süre durduracaksanız 30 gün içerisinde şifreniz ile birlikte giriş yapmanız gerekecek. Mobil, pc yada tabletinizden tekrar giriş yapmanız hesabınızın devamını sağlayacaktır.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 3 Ortalama: 5]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu