Teknoloji Haberleri

Sony Televizyonlara Android Geliyor

Reklam

CES 2015 fuarının başlamasıyla birlikte ünlü teknoloji devi SONY hem akıllı telefon tanıtımı hem de diğer teknoloji ürünleri ile ilgili tanıtımlarını gerçekleştiriyor. Bu seferki haberimizde 2015 yılında çıkacak olan Sony Akıllı Televizyonlar ile ilgili.

Gerçekleştirilen etkinlikte duyurulan 2015 model Sony televizyonlarının en dikkat dikkat çekici özelliği Android işletim sistemi kullanacak olması. Ağırlıklı olarak 4K görüntü teknolojisinde kullanılacak olan bu yeni Sony televizyonlar, 55, 65 ve 75 inç genişlikte olması bekleniyor. Bir diğer dikkat çekici özellikte bu yeni model televizyonlarının oldukça ince olması.

Etkinlikte verilen bilgilere göre X900C, X910C serilerinde Sony X1 adında yeni bir işlemci ile donatılmış olacak. Bu işlemci gücü ile görüntü daha kaliteli bir şekilde ekranlara yansıyacak. Duyurulan bu Android işletim sistemli televizyonlar bahar aylarında tüm dünyada satışa çıkarılması planlanıyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu