Teknoloji Haberleri

Toshiba’nın Gizemli Tweet’i

Reklam

CES’in önümüzdeki yıl Ocak ayı geldiğinde Las Vegas’ta düzenleneceğinden daha önceki yazılarımızda bahsetmiştik. Öne çıkan her markanın yaptığı gibi Toshiba’da üretimini üstlendiği ürünlerden birkaçını CES 2015 fuarında tanıtacak. Toshiba resmi Twitter hesabı üzerinde tanıtacağı ürünlerden bir tanesine dair ufak bir ipucu yayınladı. “Tıklamaya devam edin” demecinin geçtiği bu tweet içerisinde Toshiba’nın 6 Ocak 2015 tarihinde duyuracağı yeni ürünün görseli de yer alıyor. Şirket bahsi geçen tarih üzerinde düzenleyeceği basın gösterisiyle birlikte yeni ürünlerinin tanıtımını yapacak.

Toshiba
Toshiba Ces Fuarında Yeni Ürünlerini Tanıtabilir…

Toshiba’nın hakkında küçük ipucu verdiği ürünün tam olarak ne olduğu hakkında henüz kesin bir bilgi yok. Tweet içerisinde tıklama teriminin geçmesi ve beraberinde Toshiba’nın televizyon üretimi sektöründe de büyük payı olması şirketin uzaktan kumanda hazırlamış olma ihtimalini akıllara getiriyor.

Fakat akla daha yatkın gelen diğer bir düşünceyse Toshiba’nın dokunmatik ekrana sahip dizüstü bilgisayar üretmiş olması. Cihaz ekranının ekstra olarak tablet olarak kullanılabilme ihtimali de mümkün gözüküyor. Çünkü dizüstü bilgisayarlar günümüzde Toshiba’nın en etkin olduğu elektronik cihazlardan arasında yer alıyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu