Sosyal Medya

WhatsApp Grup Açıklaması Özelliği Tüm Kullanıcılara Sunuldu

Reklam

WhatsApp uygulaması daha önce beta sürümü için grup görüşmelere açıklama ekleme seçeneği sunmuştu. Ardından iOS’a gelen bu özellik şimdiyse tüm WhatsApp kullanıcıları için sunulmuş durumda. WhatsApp Grup açıklaması özelliği tüm dünyada kullanıcılara sunuldu.

WhatsApp zirvedeki yerini koruyabilmek ve sahip olduğu kullanıcı kitlesini zaman içerisinde daha hızlı genişletebilmek adına sürekli olarak yenilenmeye devam ediyor.

Son olarak WhatsApp’ın gündeminde yer alan yeniliklerden bir tanesi de grup görüşmelere açıklama özelliği getirilmesi oldu.

Grup Görüşmesine Açıklama Eklemenin Avantajları Ne Olacak?

Whatsapp Grup Açıklaması Özelliği
Kaynak: Pinterest

WhatsApp, uygulamada yer alan grup görüşmelerine getirmiş olduğu bu özellikle birlikte özellikle iş gruplarına resmiyet kazandırmayı hedefliyor. Konuşma pencerelerine yazılabilen açıklamaların ardından grubun amacı, hedefleri ve çizgisi belirtilecek.

Böylece rahatsız edici ve kırgınlık oluşturabilecek uyarılara gerek kalmadan konuşmacılara çizginin dışına çıkma mesajı verilmiş olacak.

Grup görüşmesine açıklama ekleme özelliği, sadece belirli süreler için açılmış gruplar içinde önemli bir özellik olarak ön plana çıkıyor.

Reklam

Örneğin iş bitiminde dağıtılacak olan konuşma grupları için ilgili tarihte grup kapanacaktır gibi uyarılara yer verilebilecek. Bu sayede kullanıcıların kafasında görüşmeden neden ayrıldığıyla ilgili herhangi bir soru işareti oluşmayacak.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Nadir

Akıllı telefon konularına oldukça ilgili olan yazarımız, AndroideGeL Teknoloji Haber sitesi için yazıyor...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu