Uygulama

WhatsApp Grup Sohbetlerine Özel Cevaplama Özelliği Geldi

Reklam

Her geçen gün yenilenmeye devam eden WhatsApp uygulamasına eklenen özelliklerin ardı arkası kesilmiyor. Bu sabah gelen son güncelleme ise WhatsApp grup sohbetleriyle alakalı. Artık grup sohbetlerinde birine özel olarak cevap vermek istediğinizde, ilgili konuşma penceresinden ayrılmadan cevabı gönderebileceksiniz. Böylelikle WhatsApp grup sohbetlerine özel cevaplama gelmiş oldu. İşte detaylar…

WhatsApp grup sohbetlerinde iletişim kurarken grup üyeleriyle yakınlığımız ne olursa olsun içeriden yalnızca bir kişinin duyması gereken cevaplar vermemiz gerekebiliyor. Bu durumda ilgili konuşma penceresini kapatmak ve özel sohbet mesaj penceresini açarak mesajı iletmek gerekiyordu. Artık bu zahmeti ortadan kaldırmayı başaran WhatsApp geliştiricileri WhatsApp toplu sohbet içerisinde özel mesaj gönderme özelliğini eklemeyi başardılar.

WhatsApp Gruo Sohbetinde Nasıl Özel Mesaj Gönderilir?

WhatsApp grup sohbetine girdikten sonra özel mesaj göndermek istiyorsanız aslında bunun yolu çok basit. Öncelikli olarak cevap vermek istediğiniz mesajın üzerine basılı tutup bir süre bekliyorsunuz. Ardından da diğer ve özel cevapla seçeneklerine tıklıyorsunuz. Bu şekilde mesajlarınız grupta yer alan diğer üyeler tarafından görülmüyor ve gizlilik konusundaki endişeleriniz ortadan kalkmış oluyor.

Özel mesajların bir başkasına gitmeyeceğinden emin olmak için özel cevapla butonuna sorunsuz bir şekilde tıkladığınızdan emin olmanız gerekiyor. Telefonda mevcut bir yavaşlık, kasma vb. gibi sorunlar nedeniyle bu özellik aktif hale getirilmezse mesajın direkt olarak gruba düşme riski de bulunuyor. Bu bakımdan önce mesajın güvenliğinden emin olmak ardından cevaplamak gerekiyor. Eğer çok acil cevap vermeniz gerekmiyorsa, en doğrusu grup sohbetinden ayrılıp direkt kişi konuşma penceresinden yazmak olacaktır.

WhatsApp gruptan özel mesaj gönderme özelliği hala telefonunuza gelmediyse uygulama mağazasına girerek ilgili güncellemeyi indirmeniz gerekiyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu