Sosyal Medya

WhatsApp Numara Değişikliği Nasıl Yapılır?

Reklam

Gün içerisinde defalarca kullandığımız mesajlaşma programı WhatsApp yeniliklere doymuyor. Son yaptığı güncelleme ile bir eksikliğini daha tamamlamış oldu. Yeni gelen güncelleme ile artık numara değişikliği yapılabilecek. Bu haberimizde WhatsApp numara değişikliği nasıl yapılır konusuna adım adım değineceğiz.

Kimi zaman telefon numaramızı değiştirmek zorunda kalabiliyoruz. İşte bu anlarda en çok rehberimizdeki kişileri nasıl bu numara değişikliğinden haberdar edebiliriz gündeme geliyordu.

Çoğu operatör burada devreye girerek SMS yoluyla numara değişikliğini rehberdeki kişilere bildirme özelliğine zaten sahipti.

WhatsApp’ a gelen bu yeni güncelleme ile kişilere nasıl numara değişikliğini bildiririz?

Sık sık güncelleme yapan WhatsApp yeni ve önemli özelliğe kavuştu. Numara değişince nasıl rehberdeki kişilere bildiririm sorusunun cevabı da uygulama üzerinden giderilmiş oldu. Operatör desteğine rağmen WhatsApp’ da bulunan arkadaşlarımıza nasıl bu durumu bildireceğiz?

Aşağıdaki adımları uygulayın!

WhatsApp’ ta artık bu kolay olacak. Hatta göndermek istediğiniz kişileri seçebileceksiniz. WhatsApp numara değişikliği seçeneğine eklenen bir özellikle istediğiniz kişilere numaranızın değiştiğini bildirebilirsiniz.

Reklam

WhatsApp numara değişikliği nasıl yapılır?

WhatsApp uygulamasını açın ve adımları takip edin.
“Ayarlar” –> “Hesap” —> “Numara değiştir” —> “İleri” —> “Eski telefon numarası ve yeni telefon numarası” alanlarını kendinize göre doldurun.

Whatsapp Numara Değişikliği Nasıl Yapılır?

Whatsapp Numara Değişikliği Nasıl Yapılır?

Whatsapp Numara Değişikliği Nasıl Yapılır?

WhatsApp numara değişikliği mesajı nasıl gönderilir?

Yukarıdaki adımları yaptıktan sonra yeni numara yazıp ileri dediğinizde kimlere numaranızın değiştiğini seçme seçeneği verecek.

Buradan toplu numara değişikliği mesajı gönderebilirsiniz.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Hakan

Özellikle akıllı telefonlara karşı ilgisi bulunan yazarımız, güncel haberleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu